Healing

Met een healing kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. 

Wat is een healing en wat gebeurt en tijdens een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem. Met een healing kun je onder andere:

  • in één keer een heleboel energie loslaten
  • gedachteplaatjes en projecties neutraliseren
  • blokkades en trauma’s oplossen
  • je gidsen en levenspaden updaten
  • je verschillende lichamen weer laten samenwerken

Verder is een healing het scheiden van energie. Energie die niet van jou is, wordt geneutraliseerd en verwijderd. De lege plekken in je energiesysteem die daardoor ontstaan worden opgevuld met eigen energie waardoor jij meer jij wordt. Hierdoor wordt je algehele trillingsfrequentie langzaamaan steeds hoger.

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Hoe weet ik of een healing mij kan helpen?

Iedereen draagt overbodige, niet-eigen en valse karma bij zich. Daarnaast hebben ook veel mensen een (zwaar) vervuild energiesysteem en beschadigd chakrasysteem. Hierdoor gaan er onnodig dingen mis in je leven. Lastige, pijnlijke of vervelende situaties die niet nodig zijn om je levenslessen te leren.

Met een healing kun je ervoor zorgen dat je niet langer onnodige negatieve situaties op je pad krijgt omdat je dit deel in jezelf oplost en heelt. Daarnaast kun je de vorm van je karma-uitwerkingen en levenslessen veranderen; leren door te accepteren in plaats van te doorleven. Verder zijn healingen een middel om je op een zachte manier te bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. 

Hoe vaak een healing?

Hoe vaak je een healing kunt doen, is afhankelijk van het soort healing dat je doet en de impact daarvan. Het voordeel van met regelmaat een healing doen, is dat je steeds meer jezelf wordt, waardoor je mentaal sterker wordt en in je kracht komt te staan. Waardoor je trillingsfrequentie steeds verder omhooggaat.

Welke vormen van healing zijn er?

Aura-healing, chakra-healing, familielijn-healing, tijdlijn-healing, sjamaan-healing. Er zijn tal van healingtechnieken, healingspirits en magische gereedschappen waar je mee kunt werken en waarmee er een complete healing ontstaat. Jarno beheerst alle healingtechnieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen. De healingvorm die hij toepast, is dus afhankelijk van het doel dat jij hebt. 

Wat doet een healing met je?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een heel intense healing gaat (waarbij veel oude, overbodige pijnen worden opgelost) dan kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt. Dat is niet vreemd, als jij een fysieke operatie ondergaat, heb je ook hersteltijd nodig. Dat geldt voor een energetische operatie (healing) net zo.

Kun jij jezelf een healing geven?

Ja, jij kunt jezelf tot een bepaalde hoogte healen! Het is een misvatting dat dingen als een connectie maken met healingspirits en door tijdlijnen en dimensies heen kijken alleen is voorbestemd voor een aantal mensen die daarvoor uitgekozen zijn. Het is een techniek die je aan kunt leren. Meer over jezelf helen

Waaraan herken ik de kwaliteit van healingen?

Het is belangrijk om te beseffen dat er tijdens healingen met energie wordt gewerkt en dat de healer slechts het doorgeefluik (channeling) is van de connectie die wordt gemaakt. Het is absoluut niet de bedoeling dat de healer eigen energie of levensprocessen erdoorheen verwerkt. 

Je kunt healingen vergelijken met een operatie, maar dan energetisch. Als je voor je fysiek lichaam een operatie ondergaat, wil je dat dit in een schone, veilige ruimte gebeurt met gereedschap dat daarvoor bedoeld is en chirurgen die weten wat ze doen. Dat geldt voor een healing net zo. Ook daarbij is het belangrijk om het in een afgeschermde ruimte te doen (healingspace), met de juiste tooling (healingtechnieken) en de expertise die hiervoor nodig is (healingspirits en engelen).

Om er zeker van te zijn dat het om energie van een healingspirit gaat, en niet van andere intelligente wezens die zich voordoen als healingspirit, is het van belang om met een healingspace te werken en de healing altijd via de engelen van de hogere wetten te laten lopen. 

Een healingspace is een veilige ruimte om je heen. Vergelijk het met absolute privacy. Het is een afgesloten ruimte waar niets doorheen komt zodat jij je eigen innerlijke processen kunt veranderen zonder dat je andermans processen verstoort. Iedereen heeft zijn eigen levenslessen en je wilt niet dat een ander onbedoeld in jouw frequentie van healing terechtkomt.   

Of een healer wel of geen connectie kan maken met healingspirits wordt bepaald door het bewustzijnsniveau van de healer en in hoeverre de healer zelf zijn of haar eigen energiesysteem heeft geoptimaliseerd. Dit is een proces van jaren. Jarno beheerst alle healingtechnieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Een healing op afstand, kan dat en hoe werkt dat?

Tijdens een healing wordt gewerkt met energie, dat heeft een trillingsfrequentie. En op basis van frequenties kun je connectie maken.

Vergelijk het met de telefoon, je bent niet bij elkaar in de buurt, door de verbinding van energie binnen het netwerk kun je elkaar horen. Hetzelfde geldt voor online ontmoetingen, zoals Zoom. Door de verbinding van energie kun je elkaar zien en horen, ongeacht de fysieke afstand tussen de deelnemers. Bij healingen werkt dit hetzelfde. De werking van de healing is hetzelfde, of je nu fysiek aanwezig bent of niet.

Wanneer je fysiek bij elkaar in de buurt bent, maak je een energetische verbinding via het chakrasysteem. De verbinding via chakra’s is nodig om elkaar aan te kunnen voelen. Over het algemeen gebeurt dit onbewust omdat mensen het bestaan ervan niet kennen. We meten relaties en vriendschappen vaak af aan hoe verbonden we ons met elkaar voelen. Bij digitale meeting ontbreekt die verbondenheid vaak. Door de fysieke afstand maak je niet automatisch een energetische verbinding en mis je dat onderdeel van de communicatie. Het is wel mogelijk om verbinding te maken met iemand op afstand. Tijdens onze healing op afstand zorgen we dat er ook op afstand toch een connectie wordt gemaakt.  

Healingen achteraf bekijken, heeft het dan wel dezelfde werking?

Het maakt voor de werking van onze healingen niets uit of je eraan deelneemt op het moment dat het plaatsvindt of dat je het achteraf terugkijkt. De online sessies inclusief healing bevatten activaties. Zodra je deze bekijkt, wordt het in jouw systeem geactiveerd en wordt dat deel in jezelf geheeld. 

Je hebt meerdere lichamen en elk lichaam zit in een andere dimensie (realiteit), zoals fysieke dimensie hier op aarde, astrale dimensie, etc. Deze dimensies en daarmee lichamen zijn tijdloos. Aangezien je met een healing niet werkt op je fysiek lichaam, maar op je andere lichamen, is dit tijdloos. En kun je dit fysiek op een later moment bekijken.

"Als je vol zit, is er geen ruimte voor iets nieuws. Niet in je hoofd, niet in je zijn, niet in je leven. Op die manier gaan kansen aan je voorbij.

Laat los wat niet langer bij je past. Zo creëer je bewust ruimte. Ruimte om op te vullen met eigen energie.”

Aanbod healingen

Online sessies met healingen

De online sessies, incl. healing zijn altijd binnen een bepaald onderwerp of thema, zoals Familiekarma oplossen en Healing op Krachten van weerstand. We hebben diverse online healingen. Deze zijn on demand. Dit betekent dat je ze kunt volgen op het moment dat jij eraan toe bent. Iedereen kan deelnemen. Slechts 12,50 euro per sessie. Meer over de online sessies, incl. healing

1-op-1 healingen

Tijdens een 1-op-1 healing stemt Jarno op je af en op basis daarvan doet hij een healing die het meest passend is voor jou en wat opgelost mag worden. Dit varieert van tijdlijn-healing, familielijn-healing tot healing op schuld, schaamte, angst. Hij beheerst alle technieken, dus vaak is het een combinatie van dingen. 

Hoe lang duurt een healing en wat kost een healing?

De individuele healing duurt gemiddeld 2 uur, kost 150 euro (m.u.v. crisishealingen) en is via Zoom. Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op

Bedrijfshealing

Tijdens een bedrijfshealing: 

  • neutraliseren we projecties en magische invloeden op het bedrijf
  • zorgen we ervoor dat jij en het bewustzijn van het bedrijf weer op dezelfde lijn zitten
  • optimaliseren we het levenspad van het bedrijf voor de komende periode

Meer over een bedrijfshealing

Spirituele opleiding en healingprogramma's

Bezoek energetische tuin

Bezoek onze helende plek in Linya. Het bezoek bestaat uit een healing of coaching sessie in onze energetische tuin, met krachtcirkel. Voor en na de healing heb je tijd om in alle rust de helende plek te ervaren, vragen te stellen én alle inzichten op je in te laten werken. Meer over een bezoek

Wie zijn wij?

Wij zijn Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

  • Astrid heeft ruimschoots ervaring met grote, complexe verandertrajecten binnen organisaties en het begeleiden van teams en individuen daarbij. Dit deed ze vanuit een energetische, analytische en praktische aanpak. 
  • Jarno zijn talent is om mensen (via healingen) terug te brengen naar hun ware zelf zodat zij in hun eigen kracht komen te staan. 

Leer ons beter kennen, bekijk onze video’s

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Tijdens de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap begeleiden we je daarbij. 

Business en spiritualiteit

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. 

Bedrijfshealing

Door projecties, medewerkers en klanten wordt je bedrijf een kant op geduwd. Met een bedrijfshealing stuur je het weer in de juiste richting.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

“Ware inzichten en healing waarmee jij in je eigen kracht komt en jouw paradijs op aarde creëert."

Sessies met healing: volgen wanneer jij het nodig hebt

"Wees jezelf, dan kost het geen energie om je anders voor te doen. Mensen uit je omgeving die niet accepteren wie jij bent, zijn het niet waard om energie in te steken. Lastig verhaal wanneer het je ouders zijn. Al minder wanneer het familie is. En al helemaal niet als het de samenleving is waarin jij je omgeeft.

Het langste stuk van je leven, leef je onder eigen verantwoordelijkheid. Neem die verantwoordelijkheid wanneer je omgeving je belemmert om jezelf te zijn."