Menu👇

"Ik wilde nog meer in mijn kracht staan."

WieMyrna van Kemenade, oprichter Yogadreams

Wat1-op-1 healingtraject

WaaromJarno stimuleert en helpt mensen om hun volle potentie te benutten. Dat sprak mij aan. Ook wijst hij je op zaken die je misschien nog niet eerder hebt gezien of waar je nog niet bij kon.

"Er zijn weinig mensen die in mijn energieveld mogen komen, maar met Jarno voelde het meteen oprecht."

Energetische zuivering

Een burn-out of jezelf voorbijlopen? Het gebeurt veel mensen, maar Myrna van Kemenade niet. Al van jongs af aan volgt ze met succes haar gevoel. “Er zijn daarom weinig mensen die in mijn energieveld mogen komen”, benadrukt ze, “maar met Jarno voelde het meteen oprecht. Ik zie het als een energetische zuivering.”

Tijdens haar danscarrière kwam Myrna in Thailand in aanraking met yoga en ze wist meteen: dit wil ik met zoveel mogelijk mensen delen. Ze startte met Yogadreams in Zaandam. “Veel mensen beginnen met yoga om iets op te lossen. Ik heb dat zelf nooit zo gevoeld. Yoga gaat voor mij over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. En dat doe ik eigenlijk al van jongs af aan. Toen ik Jarno ontmoette, bevestigde hij dat.

Nuchtere kijk op spiritualiteit

We hadden meteen klik. We staan op dezelfde manier in het leven en kijken op een nuchtere manier tegen spiritualiteit aan. Ik was niet op zoek naar een oplossing voor een probleem, maar door met elkaar te praten en zaken uit te wisselen, dacht ik: er zijn weinig mensen die in mijn energieveld mogen komen, maar met jou durf ik het aan. Ik ben daar heel voorzichtig mee.

Energetische zuivering

Tijdens de eerste healing, voelde ik letterlijk energie naar binnen gaan, en dat heb ik nog nooit gehad. Ik voelde dat het klopte. Mijn belangrijkste doel was: nog meer in mijn kracht te komen staan. Jarno stimuleert en helpt mensen om hun volle potentie te benutten. Dat sprak mij aan. Ook wijst hij je op zaken die je misschien nog niet eerder hebt gezien of waar je nog niet bij kon.

Ik ben gescheiden, heb een puberdochter en een zaak. Natuurlijk draag ik onbewust zaken met mij mee. Jarno kan daar makkelijk energetisch naartoe. Specifieke dingen kan ik niet benoemen. Wel wat lijntjes van vroeger of triggers, die eruit mochten. Na de healing had ik het gevoel dat ik algeheel was opgeschoond. Ik zie het als een energetische zuivering.

Intenties uitzetten

Daarna volgde ik nog 3 healingen om zo een stap in een nieuwe richting van spiritualiteit te zetten. Ik wil het bewuster voor mijzelf en voor mijn zaak inzetten. Het is een bevestiging van een wereld die ik zelf niet zie, maar wel voel. Jarno noemt dat het innerlijk weten. Hij leert mij dat ik meer met mijn energieveld kan doen. Ik heb ook een gids die naast mij staat en die kan ik gerichter om hulp vragen in plaats van het te laten ontstaan, zoals ik eerder deed.

"Jarno leert mij dat ik meer met mijn energie kan doen. Ik heb ook een gids die ik gerichter om hulp kan vragen in plaats van het te laten ontstaan."

Ik geloofde altijd al dat wat je van binnen voelt, uitstraalt naar buiten en dat dat reflecteert. En zo komt het ook weer bij je terug. Ik zet zo al mijn hele leven intenties uit, maar ik leer nu dat ik het mag uitbouwen voor mijn zaak. Yogadreams is gevestigd in een voormalig weeshuis en ons pand voelt als een tweede thuis. Ik wil hier mensen warmte bieden, een plek waar ze zichzelf kunnen zijn. De meeste mensen visualiseren hun dromen en denken in plaatjes. Uiteindelijk gaat het erom wat je wilt ervaren, dan laat je een strak gedefinieerde uitkomst los.

Hoge bloeddruk

Mijn dochter Amy ging ook een keer mee naar een healing. Zij had na de coronavaccinatie prompt last van een hoge bloeddruk. De huisarts bevestigde dat. Ze zat alleen nog net niet aan de norm om een hartfilmpje te maken en dan sta je dus gewoon weer met je klachten op straat. Jarno gaf Amy een healing. Daarna was het in het begin nog erger totdat het na een week weg was. We waren allebei opgelucht en dolblij. Eigenlijk heb ik er met Jarno en Astrid twee vrienden bij, bij wie ik terecht kan op energetisch vlak.”

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Wil jij net als Marlène, Myrna, Sybe, Nienke, Rob, Sam en Ilonka jezelf ontwikkelen?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. Daarnaast hebben wij diverse online sessies, incl. healing. Deze zijn on demand en kun je volgen wanneer het jou uitkomt. volledig afgestemd op wat jij nodig hebt.