Over Lead a normal life

Hoewel we allemaal uniek zijn, willen we uiteindelijk allemaal hetzelfde: gewoon, normaal leven. Zonder problemen, gedoe, gezondheidsklachten of andere ellende. Wat is dat dan een normaal leven? Wat voor de één normaal is, is voor de ander misschien helemaal niet zo normaal. En dat is normaal. De essentie waar het om gaat, is dat je jij kunt zijn. Want vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in te laten zien dat je wel degelijk zelf sturing aan je leven kunt geven en op die manier je leven aanzienlijk kunt veraangenamen. 

“Word niet zoals een ander,
word wie je echt bent om in je ware kracht te komen staan.”

Over Jarno Tiethoff

Met zijn kennis en krachtige healingspace, uitgebreide set healing tools en toegang tot hoogwaardige healing spirits helpt Jarno jou het beste uit jezelf te halen. 

Over Astrid van Pluuren

Met haar analytische blik, praktische houding en oplossingsgerichtheid weet Astrid tot de kern door te dringen en inzichtelijk te maken wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. 

Service en hulp

Waarmee kunnen we je helpen? 

Bekijk de service-pagina

Om een echte verandering teweeg te brengen, kunnen we alle hulp gebruiken. 

Lees hoe jij kunt helpen

Verschillende bloemen, symbool voor de verschillende expertises die we kunnen gebruiken

In de media

Paulines podcast

In de boekenclub op Clubhouse praten Pauline en Karin iedere zondagochtend met schrijvers over hun boek. Deze keer hebben we Jarno & Astrid te gast hebben over hun boek: JE ZIJN. Beluister de podcast

Artikel Wendyonline

De zoon van Jarno en Astrid had ernstige gewrichtsreuma en veel pijn, maar genas door een andere leefstijl en door healing: ‘Je kunt zelf veel doen aan je gezondheid.’ Lees het artikel op Wendyonline

Review Stefani gets fit

Tijdens het lezen krijg ik op diverse momenten een aha moment, zoals bij gronden en aarden. Zo spreken we doorgaans over ergens niet kunnen aarden, maar heb ik nooit echt stil gestaan bij de betekenis hiervan. 

Ook interessant om te lezen vond ik dat je heel gezond kunt eten en bewegen, maar dat je energetisch een afvalbak bent waar iedereen energie in dumpt. Denk maar aan dingen doen die je energie kosten in plaats van opleveren. Doe dan ook wat je energie geeft in plaats van energie vraagt. 

Het boek ‘Je zijn‘ heeft me weer laten inzien hoeveel ik op de automatische piloot doe en dat ik zelf verantwoordelijk ben voor het geluk in mijn leven. ‘Je zijn’ vergroot je zelfkennis, is ontzettend leerzaam en geeft veel stof tot nadenken. Lees het blog op stefanigetsfit