Menu👇

Healer

Een healer heeft helende gaven om pijnen, blokkades, trauma’s te neutraliseren en op te lossen. Hoe een healer dat doet en op welke laag van jouw bestaan (lichamen, chakra’s, aura, energieveld, dit leven en andere levens, etc.) hangt af van de healingtechnieken die de healer gebruikt. 

Wat is een healer?

Een healer is iemand die je helpt in je persoonlijke groei naar heelheid. Door het neutraliseren en oplossen van pijnen, blokkades en trauma’s, verwijderen van niet-eigen energieën die je bij je draagt en herprogrammeren van jouw energiesysteem, zoals het updaten van je chakra’s en aura. Met als doel om meer in je kracht te komen. Meer over healing

Kun jij jezelf een healing geven?

Ja, jij kunt jezelf tot een bepaalde hoogte healen! Het is een misvatting dat dingen als een connectie maken met healingspirits en door tijdlijnen en dimensies heen kijken alleen is voorbestemd voor een aantal mensen die daarvoor uitgekozen zijn. Het is een techniek die je aan kunt leren. 

Iedereen: 

 • kan leren zijn of haar eigen energieveld op te schonen en te onderhouden
 • heeft gidsen en kan leren zuiver te communiceren met zijn of haar eigen hoofdgids
 • heeft beschermengelen en kan leren op een veilige manier contact te maken met een eigen healingspirit
 • kan zichzelf tot een bepaalde hoogte leren helen
 • is in staat om zijn of haar leven te veranderen en te sturen richting het hoogste levenspad met behulp van de metafysische wetten en krachten

Iedereen. Het enige dat daarvoor nodig is, is leren hoe je dit doet, én eerlijk, oprecht en zuiver te handelen. In het boek Je last staan basis healingtechnieken uitgewerkt in healingoefeningen. Deze kun je toepassen om trauma’s, blokkades en belemmeringen in je eigen energiesysteem op te sporen en te neutraliseren.

De healingoefeningen in het boek Je last zijn bedoeld om jezelf tot een bepaalde hoogte te kunnen helen. Een heleboel dingen kun je immers zelf helen. Het maakt je echter geen professionele healer. Wanneer je merkt dat je op diepere lagen geheeld wil worden, ga dan naar een professionele healer die werkt vanuit veiligheid en die je daarbij kan helpen. Zodat je daarna weer zelf verder kunt. 

Waaraan herken je de kwaliteit van een healer?

Een professioneel healer hoort altijd te werken met een healingspace (beschermde omgeving) en fungeert zelf als doorgeefluik van zuivere wezens, zoals engelen van de hogere wetten. Een healer heeft healingtools en werkt met healingspirits in combinatie met jouw eigen hoofdgids. Hoe beter getraind, sterker ontwikkeld en hoger het bewustzijn van de healer is, hoe krachtiger en zuiverder de healing is.

Je kunt een healer of spiritueel healer het beste vergelijken met een chirurg, maar dan energetisch. Een operatie doe je in een operatiekamer met schone instrumenten door een chirurg die daar een jarenlange opleiding voor gevolgd heeft. Niet ergens in een willekeurige ruimte door de eerste de beste die zichzelf chirurg noemt. Voor een healing geldt dit net zo.

Healer Lead a normal life

Jarno Tiethoff, healer en energetisch expert, kan een connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen en beheerst alle healingtechnieken binnen heelheid-spiritualiteit. Hiermee past hij de healing volledig aan op wat jij nodig hebt in jouw levensproces en voor jouw persoonlijke groei. 

Meer over Jarno Tiethoff

Jarno wat beter leren kennen? Lees over zijn ervaringen tijdens de healingreis naar Thailand of bekijk hoe hij zijn bewustzijnsgroei heeft ervaren

Kan iedereen healer worden?

Iedereen kan zichzelf tot een bepaalde hoogte healen en daarmee een healer van zichzelf worden. Er zijn tal van healingtechnieken, healingspirits en magische gereedschappen waar je mee kunt werken en waarmee er een complete healing ontstaat. Echter, dit vergt jarenlange training en je hebt er een bijpassend ziel voor nodig. Een professioneel healer worden is dus niet iets wat je zomaar wordt. 

Enerzijds omdat het ontzettend veel concentratiekracht vergt en je zelf je eigen karma opgelost moet hebben zodat het de healingen niet beïnvloedt. Anderzijds omdat je op dit gebied het bewustzijnsniveau van een meester nodig hebt dat toestemming heeft om te werken met de healingspirits, dat spirits en energieën herkent, ook als ze zich anders voordoen, en dat het duister in kan zonder zelf overgenomen te worden en een ingang voor duistere energie te worden. 

De voorbeelden in het boek Je last geven een kleine inkijk in wat een professionele healer tijdens een healing tegenkomt. De gebeurtenissen uit andere levens, zijn levensecht, alsof je er zelf bij bent. Je ziet, hoort, ruikt en voelt wat er zich voor je afspeelt (in andere levens). Vaak zijn dat niet de leukste gebeurtenissen, maar juist met een hoop dood en verderf. 

Hoe word je een healer?

Om een professioneel healer te worden, is het belangrijk om  healingtechnieken te leren en te ontdekken waar jouw talenten daarin liggen. 

We hebben geen aparte opleiding om healer te worden. Wij hebben wel een opleiding waarmee we jou helpen je eigen talent en krachten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zodat jij volledig authentiek bent in wie jij bent en dat uitstraalt naar je omgeving. Of dat nu als healer is of niet. Lees meer over onze opleiding.

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Tijdens de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap begeleiden we je daarbij. 

Business en spiritualiteit

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. 

Bedrijfshealing

Door projecties, medewerkers en klanten wordt je bedrijf een kant op geduwd. Met een bedrijfshealing stuur je het weer in de juiste richting.

Lees verder

Wie zijn wij?

Wij zijn Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

 • Astrid heeft ruimschoots ervaring met grote, complexe verandertrajecten binnen organisaties en het begeleiden van teams en individuen daarbij. Dit deed ze vanuit een energetische, analytische en praktische aanpak. 
 • Jarno zijn talent is om mensen (via healingen) terug te brengen naar hun ware zelf zodat zij in hun eigen kracht komen te staan.
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.