Blogs

Blogartikelen over spirituele onderwerpen en blogartikelen over andere onderwerpen geschreven vanuit een spirituele invalshoek. 

Alles over:

Kennisdeling

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Wat is karma?

Jouw karma is de bagage die je meeneemt uit andere levens en wat je opbouwt in dit leven. Veel situaties komen voort uit karma.

Lees verder

Hoe zit dat nu eigenlijk met…? Heb je een energetische vraag? Of ben je nieuwsgierig naar de energetische invalshoek? Kijk bij de artikelen of het onderwerp erbij zit.

Zit het onderwerp er niet tussen? Neem contact op en wie weet, schrijven wij speciaal voor jou een artikel over het onderwerp waar jij interesse in hebt. 

Wij verblijven in Spanje

Linya, ons paradijs

Linya, ons paradijs op aarde. Een prachtige plek aan de voet van de Pyreneeën. De hele setting hier gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

Krachtcirkel Linya

De krachtcirkel in onze energetische tuin is een helende plek, een combinatie van edelstenen en programmeringen die dimensies met elkaar verbindt.

Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief​

Inspirerende inzichten, actuele energieberichten en informatie over nieuwe ontwikkelingen. Word lid van de Lead a normal life-club. 

Blijf op de hoogte

* indicates required