Blogs

Blogartikelen over spirituele onderwerpen en blogartikelen over andere onderwerpen geschreven vanuit een spirituele invalshoek. 

Alles over:

Kennisdeling

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder

Hoe zit dat nu eigenlijk met…? Heb je een energetische vraag? Of ben je nieuwsgierig naar de energetische invalshoek? Kijk bij de artikelen of het onderwerp erbij zit.

Zit het onderwerp er niet tussen? Neem contact op en wie weet, schrijven wij speciaal voor jou een artikel over het onderwerp waar jij interesse in hebt. 

Wij verblijven in Spanje

Linya, ons paradijs

Linya, ons paradijs op aarde. Een prachtige plek aan de voet van de Pyreneeën. De hele setting hier gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

Krachtcirkel Linya

De krachtcirkel in onze energetische tuin is een helende plek, een combinatie van edelstenen en programmeringen die dimensies met elkaar verbindt.

Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief​

Inspirerende inzichten, actuele energieberichten en informatie over nieuwe ontwikkelingen. Word lid van de Lead a normal life-club. 

Blijf op de hoogte

* indicates required