Krachtcirkel Linya

We hebben een krachtcirkel aangelegd in Linya. Dit is een combinatie van edelstenen en energetische programmeringen die verschillende dimensies met elkaar verbindt.

Werking van de krachtcirkel

Linya is van zichzelf al een krachtige plek. De Bovis waarde (trillingsgetal van levensenergie) achter de kerk hebben we gemeten op 18.000 boviseenheden. Dit komt overeen met metingen van de Stonehenge. 

Iedereen heeft een eigen specialisme. Waar Jarno mensen heelt, is Arjan gespecialiseerd in het maken van helende plekken en Astrid in het uitzetten van krachtige intenties. 

Door deze drie krachten hier in Linya te bundelen, is er een unieke plek ontstaan. Het is niet alleen een helende plek, het voorziet je ook van de benodigde inzichten en zorgt voor de ontwikkeling die passend is.

Synergie helende plek en healing

Een helende plek werkt op de lichamen die vallen onder ‘lichaam’ en eventueel ‘geest’, afhankelijk van de kracht van de helende plek. Jarno werkt met zijn healingen op de lichamen op zielsniveau, met name het causaal lichaam, dit is het lichaam van levenspad, oorzaak en gevolg.

De healing werkt door op de op de lichamen op het niveau van geest en lichaam. Wanneer je tijdens en na de healing in de buurt van de krachtcirkel bent, verloopt de doorwerking versneld en natuurlijker. Op die manier versterkt het elkaar. 

De opbouw van de krachtcirkel

Het aanleggen van de krachtcirkel heeft een maanfase geduurd omdat het vanuit het ritme van de natuur is aangelegd. Je kunt het proces nalezen via de updates. 

Bezoek ons in Linya

Het is vanaf eind mei 2023 mogelijk om bij ons langs te komen in Linya.

Het bezoek bestaat uit een healing plus, onder begeleiding, in en rondom de krachtcirkel zijn. 

Lees meer over een bezoek

 

Jarno Tiethoff en Astrid van Pluuren voor de krachtcirkel.

Krachtcirkel Linya

De krachtcirkel in Linya is een helende plek, een combinatie van edelstenen en programmeringen die verschillende dimensies met elkaar verbindt.

Lees verder

Combineer met een (korte) vakantie

Er zijn tal van activiteiten en toeristische trekpleisters in de buurt van Linya. We lichten er een aantal uit:

Jongen en meisje die aan een kabelbaan hangen in een klimbos op 50 minuten rijden van Linya.

Adventure sports

Van zwemmen, kanoën, raften en waterskiën tot bungee jumpen, klimmen en karten. Het kan allemaal in de omgeving van Linya.

Lees verder

Wintersport

Op slechts 50 minuten rijden van Linya ligt het skigebied Port del Comte. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen en zelfs een tocht met husky honden doen. 

Lees verder
Foto met ingerichte tent van Forest days glamping op 15 minuten van Linya.

Overnachten

In de buurt van Linya zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden. Van campings en camperplaatsen tot hotels en appartementen.

Lees verder