Krachtcirkel Linya

We zijn gestart met het maken van een krachtcirkel in samenwerking met Arjan Tax. Dit is een combinatie van edelstenen en energetische programmeringen die verschillende dimensies met elkaar verbindt.

Het aanleggen van de krachtcirkel duurt een maanfase omdat het vanuit het ritme van de natuur wordt aangelegd. Je kunt het proces volgen via deze website en onze nieuwsbrief

De opbouw van de krachtcirkel

Aanvullende talenten

Iedereen heeft een eigen specialisme en uniek talent. Dat geldt ook binnen het energetisch werk. Waar Jarno mensen heelt door onder meer blokkades op te heffen, energieën te scheiden en trauma’s te neutraliseren, is Arjan gespecialiseerd in het maken van helende plekken en Astrid in het uitzetten van krachtige intenties. Door deze drie krachten hier in Linya op een belangrijke leylijn te bundelen, ontstaat er een unieke plek die mensen helpt om in hun ware kracht te komen staan. 

Alles over onze plek in Spanje

Linya, ons paradijs

Linya, ons paradijs op aarde. Een prachtige plek aan de voet van de Pyreneeën. De hele setting hier gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

Krachtcirkel Linya

We zijn een krachtcirkel aan het maken. Dit is een combinatie van edelstenen en energetische programmeringen die dimensies met elkaar verbindt. Hierdoor ontstaat een helende plek.

Lees verder