Menu👇

Van angst naar vertrouwen | Healing

Ben je angstig, dan leef je een angstig leven. Leef je in vertrouwen, dan leef je in je kracht. 

Wanneer er veel angst om je heen is, dan resoneert jouw energie daarmee en komt het als vanzelf ook in jouw energie terecht. Met de energetische oefeningen kun je dit deels voorkomen, maar het houdt niet alles tegen. 

Daarom is het goed om tijdens dit soort perioden regelmatig te werken aan het reinigen van je energiesysteem. Via een healing kun je de energie angst neutraliseren en transformeren naar vertrouwen. Dat gaan we doen tijdens deze sessie. Doe met ons mee. 

Wat gaan we doen?

We doen een healing om de energie angst te transformeren naar vertrouwen. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen ervaring met meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is voldoende. 

Meld je nu aan voor de sessie Van angst naar vertrouwen

✅ On demand, volgen wanneer jij dit nodig hebt
👍 In 1 uur flink veel energie omzetten
👌 Anoniem deelnemen, vragen stellen per mail
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 12,50 euro

Deze sessie maakt onderdeel uit van een serie van 2: Ruimte voor vertrouwen. Volg ze allebei, betaal geen 25 euro, maar slechts 20 euro. 

Ruimte voor vertrouwen

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder