Menu👇

Healingprogramma Familie

1 persoonlijke healing + 3 on demand sessies, incl. healing  

Je wordt voor een groot deel gevormd door je familie. Niet alleen door de opvoeding die je krijgt. Vooral door familiekarma, rollen en patronen binnen de familie, en energie in de familielijn die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tijdens dit programma gaan we hieraan werken en oplossen wat niet past bij jouw eigen levenslessen. 

3 online sessies, on demand: kijken wanneer het jou uitkomt

1 persoonlijke sessie specifiek gericht op jouw familie

De persoonlijke sessie bestaat uit een healing gericht op specifieke issues en aandachtspunten binnen jouw familie en die jou belemmeren in jouw eigen leven en het leren van de levenslessen die jij hebt. De sessie duurt gemiddeld 2 uur. 

Praktische informatie

  • Voor de persoonlijke healing plannen we een afspraak in.
  • De online sessies kun je volgen wanneer het jou uitkomt. Je krijgt hiervoor toegang tot een online omgeving. 
  • Prijs bedraagt 175 euro, incl. btw.

Extra optie

Het is mogelijk om dit programma samen met familieleden te doorlopen. In dat geval is de persoonlijke sessie, samen met de deelnemende familieleden. De prijs per extra familielid bedraagt 65 euro, incl. btw. 

Onderdeel opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Het healingprogramma Familie is ook opgenomen in de 2-jarige opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap. Lees meer over deze opleiding

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Wij helpen je daar graag bij. 

Verandering in het bedrijfsleven

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. Lees verder