Menu👇

Krachten van weerstand | Healing

Over het algemeen treden de ‘Krachten van weerstand’ in werking om een beweging te bestrijden: verzet tegen een ervaring die door een ander wordt opgelegd. Bijvoorbeeld verzet tegen autoriteit of onderdrukking.
De ‘Krachten van weerstand’ is een energie die werkt onder de universele wetten (metafysische wetten) Wet van dualiteit, Wet van aantrekking van tegenpolen en Wet van polariteit. Doordat de krachten onder deze wetten werken, trekken de krachten juist ervaringen aan waar het verzet tegen is.
Dit betekent dat als jij een overtuiging in jezelf hebt dat je iets niet wilt of je ergens tegen verzet, zoals onderdrukken van je vrouwelijke kracht, dat dit in je leven komt zodat je ermee leert omgaan. Wanneer je dit niet leert, wordt het een blokkade; weerstand. Hoe vaker je deze krachten aantrekt, hoe sterker de krachten worden. 

Uiteindelijk kan de energie zo krachtig worden, dat 

  • jij wordt waar jij je tegen verzet
  • er blokkades ontstaan in je verschillende lichamen waardoor het jou steeds meer kracht en energie kost om je te verzetten en de tegenkracht te overwinnen; oftewel moe gestreden.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze sessie doen we een oefening om connecties met onderdrukking op creatie- en manifestatiekracht (vrouwelijke en mannelijke energie) te verbreken. Daarnaast doen we een healing op de ‘Krachten van weerstand’. Zodat de ongezonde vormen hiervan worden omgevormd. En de blokkades die hieruit voortkomen worden opgelost. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen ervaring met meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is voldoende. 

Meld je nu aan voor de sessie Krachten van weerstand

✅ On demand, volgen wanneer jij eraan toe bent 
👍 In 1 uur overbodig weerstand omvormen zodat blokkades oplossen
👌 Anoniem deelnemen, vragen stellen per mail
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 12,50 euro

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden