Menu👇

"Mijn leven gaat fantastisch door Jarno's healingen"

WieSam van den Haak, oprichter Sam’s Pub Quiz

Wathealingprogramma’s & opleiding Energetische kunde

WaaromIk heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen.”

Jarno wil mensen helpen groeien, hij is niet bezig met: 'kijk wat eens wat ik allemaal kan.' Hij zegt: ‘Kijk eens wat jij kunt!’

In 'the lead' door 'Lead a normal life'

Verbinder pur sang, dat is Sam van den Haak. “Mijn doel is om mensen met elkaar te verbinden en dat doe ik met pubquizzen, zowel live, als online.” Door de healingprogramma’s bij Jarno en Astrid is er bezinning gekomen. “Ik besef hoe de verhoudingen zijn en ben zelf verantwoordelijk voor wat ik doe. Ik ben in ‘the lead’ door ‘Lead a normal life’. Het veranderde mijn leven, vandaar mijn enthousiasme. Iedereen die er ook maar iets over wil weten, stuur ik door.”

Label weghalen en blokkades oplossen

Sam is holistisch therapeut en oprichter van Sam’s Pub Quiz. Tegelijkertijd schrijft ze een boek over adoptiefraude en haar traumatische jeugd. “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en zweeg over het misbruik totdat het mij steeds meer parten ging spelen. Aan de gedragskant had ik zelf al veel gedaan en door mijn zoon ervaarde ik wat onvoorwaardelijke liefde is, toch mislukten relaties. Via via hoorde ik over Jarno. Ik hoopte dat hij mij met een healing kon helpen.

Ik vertelde bewust niets over mijn verleden. Ik was benieuwd wat Jarno echt zou kunnen. Nou dat was meteen ‘spot on’. Hij sprak direct over het jaar wanneer het misbruik begon. Jarno haalde het label ‘Misbruik mij’ weg en loste blokkades op. Ook zette hij mijn biologische ouders weer naast elkaar in mijn energetische familiesysteem. Vanaf dat moment is alles veranderd. Je weet niet wat er gebeurt, maar het is fantastisch. Het mooie is dat mijn biologische vader nu degene is die mij begeleid in mijn bedrijf. Ik voel dat hij achter mij staat en ik krijg advies.

Wit licht

Na de healing volgde ik diverse healingprogramma’s bij Jarno en Astrid. Ik heb altijd al wat gehad met spiritualiteit. Ik zie bijvoorbeeld witte lijnen en licht om mensen. Ik dacht dat iedereen dat zag en dat het een soort weerkaatsing van het licht is. Nu weet ik dat het energie is wat ik zie. Door te praten met mensen kan ik instant dingen door krijgen. Althans als ik dat wil en als diegene dat ook wil.

'Kijk eens wat jij kunt!'

Ik doe alles puur op gevoel. Jarno bevestigt mij in mijn kunnen, daar ben ik heel blij mee. Jarno wil mensen helpen groeien, hij is niet bezig met: ‘kijk eens wat ik allemaal kan.’ Hij zegt: ‘Kijk eens wat jij kunt!’

Inspirator

Alles wat ik doe voelt als de voorbereiding op wat ik nog te doen heb. Ik hoop een inspirator te kunnen zijn voor anderen. Door alle programma’s bij Jarno en Astrid is er bezinning gekomen. Ik besef hoe de verhoudingen zijn en ben zelf verantwoordelijk voor wat ik doe. Ik ben in ‘the lead’ en dat komt door ‘lead a normal life’. Vandaar mijn enthousiasme over zowel Jarno als Astrid.

Astrid leerde mij om voor mijn bedrijf een energetische campagne uit te zetten. En het werkt echt.

Energetische campagne

Jarno heeft alle kennis en technieken die komen uit het verleden en Astrid weet dat te vertalen naar het nu en de toekomst zodat het voor iedereen bruikbaar is. Astrid leerde mij bijvoorbeeld om voor mijn bedrijf een energetische campagne uit te zetten. Bepaalde intenties die ik met mijn bedrijf wil bereiken en dan gaat het niet om meer winst, maar juist om de verbindingen die ik met mensen tot stand wil brengen. Het gaat dus om zuivere intenties en daarvoor werken we ook met het aanroepen van wetten. En het werkt echt.

Het mooiste is dat waar ik vroeger moeilijk verbintenissen kon aangaan, dat nu de basisgedachte is van mijn bedrijf. En ik ben zelfs weer gelukkig in de liefde. Kortom, mijn leven gaat nu fantastisch.”

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Wil jij net als Marlène, Myrna, Sybe, Nienke, Rob, Sam en Ilonka jezelf ontwikkelen?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. Daarnaast hebben wij diverse online sessies, incl. healing. Deze zijn on demand en kun je volgen wanneer het jou uitkomt. volledig afgestemd op wat jij nodig hebt.