Menu👇

“Na de eerste healing ging ik een stuk lichter de deur uit”

Wie: Rob van der Molen, oprichter RE:SET je leven

Wat: healingprogramma’s

Waarom: “Om zelf spiritueel te blijven groeien en mijn gereedschapskist uit te breiden. Ook voelde ik nog blokkades; de zware energie trok mij op onderdelen naar beneden. Met de hulp van Jarno hoopte ik dat te transformeren.” 

"Jarno heeft mijn horizon verbreed door blokkades op te heffen en karma van andere levens en van voorouders aan te pakken. Het is ongrijpbaar en een oneindig proces, maar het heeft mij weer een stuk verder gebracht."

Bewust aan mezelf werken

Het is Rob van der Molen zijn missie om mensen te verbinden en te helpen om het leven leuk en licht te maken. Eerder deed hij dat met festivals en nu doet hij het met ‘RE:SET je leven’. Om zelf spiritueel te blijven groeien en zijn gereedschapskist uit te breiden, belde hij Jarno.

“In 2017 ging mijn bedrijf failliet en alles om mij heen spatte uiteen. Ik had veel dingen weggestopt, leefde vanuit angst en onzekerheid. Voor mij was het een wake-up call. Zo wilde ik niet leven. Vanaf dat moment ben ik bewust aan mijzelf gaan werken, om te leren en te groeien. Ik nam een coach, ging in retraite, mediteerde en bouwde mijzelf stuk voor stuk weer op. Toen een vriendin zei: Je moet Jarno eens bellen, heb ik dat gedaan. Zij voelde dat hij mij kon helpen om verder te groeien.

Negatieve energie

Ik was geïnteresseerd in Jarno’s methodes en technieken, en wilde zo mijn gereedschapskist uitbreiden. Daarnaast voelde ik nog dat er blokkades zaten, ontstaan door karma in andere levens en familielijnen. De zware energie trok mij op sommige onderdelen van mijn ‘zijn’ nog naar beneden. Met de hulp van Jarno hoopte ik dat te transformeren. Hij kan blokkades oplossen, waar ik zelf op dat moment niet bij kon.

Tijdens de eerste healing dacht mijn ego wel: wat is dit nu voor magic? Maar, ik voelde dat de intentie klopte en ik weet dat ik niet mijn gedachten ben, dus daar heb ik afstand van genomen. Ik gaf mij over aan het moment. Alleen dan heb je er iets aan. En zo ging het, want na de eerste healing ging ik een stuk lichter de deur uit. Ik voelde dat mijn energiefrequentie hoger was dan daarvoor. Daarna volgde ik de healingprogramma’s ‘Wie ben ik’ en ‘Chakra’s’.”

"Ga naar je gevoel, diep van binnen weet je alles. Dat vind ik zo mooi aan Jarno. Die benadrukt dat ook. Als je ergens verbinding mee maakt, komen de antwoorden vanzelf."

Pure intentie

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk wel om wat je er zelf mee doet. Ga naar je gevoel, diep van binnen weet je alles. Dat vind ik zo mooi aan Jarno. Die benadrukt dat ook. Als je ergens verbinding mee maakt, komen de antwoorden vanzelf. Het gaat om de pure intentie. Op een gegeven moment ga je openstaan. Inmiddels weet ik dat als ik zelf vanuit pure intentie leef, keuzes maak en handel, dat het werkt.

Vertrouwen op universum

De oefeningen uit het boek ‘Je zijn’ bieden een houvast, een leidraad, wanneer je zelf nog geen idee hebt hoe je energie kunt aansturen. Ik maak er wel mijn eigen soep van, maar dat maakt niet uit. Ook hier gaat het weer om de intentie en het werkt want het brengt mij meer rust.

Met Jarno heb ik het vaak over de horizon en het veld van alle mogelijkheden. Hij heeft mijn horizon verbreed door blokkades op te heffen en karma van andere levens en van voorouders aan te pakken. Het is ongrijpbaar en een oneindig proces, maar het heeft mij weer een stuk verder gebracht. Ik vertrouw op het universum; alles is al goed en komt op het juiste moment.”

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Wil jij net als Marlène, Myrna, Sybe, Nienke, Rob, Sam en Ilonka jezelf ontwikkelen?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. Daarnaast hebben wij diverse online sessies, incl. healing. Deze zijn on demand en kun je volgen wanneer het jou uitkomt. volledig afgestemd op wat jij nodig hebt.