Healingprogramma Chakra's

Chakra’s zijn knooppunten waar energie doorheen stroomt. Het is de connectie die ervoor zorgt dat al je lichamen werken als één geheel. Chakra’s hebben invloed op lichaam, geest en je leven. 

Tijdens dit healingprogramma:

  • leer je jouw chakra’s aansturen: energie door je chakra’s reguleren
  • onderga je 3 healingen om je chakra’s te vitaliseren, reinigen en herstellen
  • transformeer je energie naar energie van vertrouwen, zodat jij meer vertrouwen in jezelf krijgt

"Ga niet als een marionet door het leven, door je chakra’s bewust te sturen, pak jijzelf de touwtjes in handen."

Voor wie

Het healingprogramma Chakra’s, zelf in controle is een vervolg op het programma Wie ben ik | Hogere zelf. Deelnemers die dat programma hebben doorlopen, kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Praktische informatie

  • Het programma bestaat uit 3 live modules via Zoom. 
  • Prijs is 349 euro, incl. btw. 

Datum eerstvolgende programma’s:

  • woensdagochtenden van 10.00 tot 11.30/ 12.00 uur. Start woensdag 6 september (20 september en 4 oktober).
  • Vrijdagochtenden van 10.00 tot 11.30/ 12.00 uur. Start vrijdag 3 november (17 november en 1 december).

Er is beperkt plek, meld je nu alvast aan. 

Healer

Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer. Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.

“Word niet zoals een ander,
word wie je echt bent om in je ware kracht te komen staan.”

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Wij helpen je daar graag bij. 

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in het bedrijfsleven

Vaak komt het gedrag van de organisatie (processen, mensen en tooling) niet overeen met de wens van de organisatie (missie en visie). Wil je een verandering? Zorg dat er een energie is om te veranderen en neem de stappen die nodig zijn. Ingewikkeld? Bekijk hoe wij hierbij kunnen helpen. Van het doorlichten van de organisatie en het begeleiden tijdens het verandertraject tot het energetisch transformeren van de organisatie. Lees verder