Menu👇

Jarno Tiethoff | Healer en energetisch expert

“Ik was altijd al intuïtief bijzonder goed ontwikkeld. Toen ik begin 20 was, ben ik in de leer gegaan bij een Amerikaanse teacher die mij alle high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools heeft bijgebracht. 

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheers ik alle hermetica technieken en kan ik connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.” 

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces. Jarno zet zijn talenten in om mensen terug te brengen naar hun ware zelf zodat zij in hun eigen kracht komen te staan.

Let your life be a wonderful experience by taking the road of happiness.

Dit kan soms knap lastig zijn wanneer je niet weet wat jouw weg is. Van jongs af aan wordt je al gevraagd. Wat wil je later worden. En eigenlijk is dit antwoord voor iedereen wel hetzelfde…. Gelukkig.

Toch antwoorden we vaak met een beroep die zekerheid geeft of een bepaalde rol die maatschappelijk geaccepteerd is. De dromen die niet nagejaagd worden vanwege de onzekerheid over financiën of andere doemscenario’s die zelfstandigheid in de weg staan vervliegen al snel door de jaren heen.

Jouw geluk ga je niet vinden op andermans pad. Kijk niet teveel naar andermans weg. Dan raak je gedesoriënteerd. Simpelweg om het feit dat ieder een andere route heeft om persoonlijk geluk tegen te komen.

Het woord zelfstandig zegt het al. Zelf staan. Wellicht op het eerste gezicht de weg van de meeste weerstand. Dit vraagt moed. Maar wanneer je die moed eenmaal gevonden hebt, is het vinden van je eigen weg kinderlijk eenvoudig.

Loop het geluk tegemoet en geniet onderweg van de mooie momenten in je leven."