Menu👇

Jarno Tiethoff | Healer en energetisch expert

Wil je een healing voor je persoonlijke groei naar heelheid, zodat je meer in je kracht komt te staan? Dan ga je naar Jarno. 

Een healer heeft healingtools en werkt met healingspirits in combinatie met jouw eigen hoofdgids. Hoe beter getraind, sterker ontwikkeld en hoger het bewustzijn van de healer is, hoe krachtiger en zuiverder de healing is. 

Jarno kan een connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen en beheerst alle healingtechnieken binnen heelheid-spiritualiteit. Hiermee past hij de healing volledig aan op wat jij nodig hebt in jouw levensproces en voor jouw persoonlijke groei. 

Jarno zet zijn talenten in om mensen terug te brengen naar hun ware zelf zodat zij in hun eigen kracht komen te staan. 

Jarno wat beter leren kennen? Lees over zijn ervaringen tijdens de healingreis naar Thailand of bekijk hoe hij zijn bewustzijnsgroei heeft ervaren

Wij leren je heelheid-spiritualiteit via onze boekenonline sessies met healingen en opleiding.  

Let your life be a wonderful experience by taking the road of happiness.

Dit kan soms knap lastig zijn wanneer je niet weet wat jouw weg is. Van jongs af aan wordt je al gevraagd. Wat wil je later worden. En eigenlijk is dit antwoord voor iedereen wel hetzelfde…. Gelukkig.

Toch antwoorden we vaak met een beroep die zekerheid geeft of een bepaalde rol die maatschappelijk geaccepteerd is. De dromen die niet nagejaagd worden vanwege de onzekerheid over financiën of andere doemscenario’s die zelfstandigheid in de weg staan vervliegen al snel door de jaren heen.

Jouw geluk ga je niet vinden op andermans pad. Kijk niet teveel naar andermans weg. Dan raak je gedesoriënteerd. Simpelweg om het feit dat ieder een andere route heeft om persoonlijk geluk tegen te komen.

Het woord zelfstandig zegt het al. Zelf staan. Wellicht op het eerste gezicht de weg van de meeste weerstand. Dit vraagt moed. Maar wanneer je die moed eenmaal gevonden hebt, is het vinden van je eigen weg kinderlijk eenvoudig.

Loop het geluk tegemoet en geniet onderweg van de mooie momenten in je leven."