Menu👇

Astrid van Pluuren | Mentor & Inspirator

“Complexe materie bestaat uit talloze eenvoudige onderdelen. Ik doorzie situaties, weet de juiste vragen te stellen en tot de kern door te dringen. Door dat te verhelderen en te verwoorden, geef ik mensen en organisaties de kennis en inzichten die nodig zijn om stappen vooruit zetten.”

Bekijk wat ik voor je kan betekenen.

“Door aan de energetische setting en intenties te werken, worden dingen mogelijk die voorheen onmogelijk waren. Je verandert als het ware de spelregels waardoor het spel opnieuw wordt gespeeld. Vervolgens moet je het ‘nieuwe spel’ natuurlijk wel strategisch en slim spelen.”    

Spreker in podcasts en op evenementen

Astrid van Pluuren in The Trueman Show van Jorn Luka

Ontdek het belang van mindfulness, karma en persoonlijke groei 

Hoe je de leider van je eigen leven wordt door je energie te sturen en optimaal gebruik te maken van alles wat het Universum je biedt. Bekijk de podcast met meer dan 49k views.

Bekijk de podcast

OERsterk podcast Richard de Leth met Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff | Ziekte ontstaat vaak niet in het fysieke lichaam maar in andere lichamen van jou die een probleem hebben

Verken het geheim van een gelukkig leven: energetische fitheid

Podcast waarin we mentale en fysieke gezondheid koppelen aan je energetische vitaliteit. Bekijk de podcast met meer dan 14k views.

Bekijk de OERsterk podcast 

Astrid van Pluuren begeleid je in een liefdevolle reis naar jezelf

“Ik vind dit een heel goed webinar, omdat ik me heel goed kon laten meenemen door de woorden en de stilte… Nu, na de derde keer luisteren was ik al opvallend dichter bij m’n kern aangekomen. Een kern van zelfafwijzing en gemis aan een (innerlijke) moeder. Het was een heel mooi en helend moment toen ik vanuit m’n metafysisch lichaam (voor het eerst) naar mezelf kon kijken. Ik voel nu vrede en ben ontroerd door de kracht van deze healing. Dank je wel Astrid!” Femke – deelnemer

Organiseer je een lezing, (business) evenement of inspiratiesessie en ben je op zoek naar een spreker met een vernieuwend geluid? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bestseller auteur

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

“Naast mijn analytische, praktische en energetische kant, ben ik ontzettend creatief in de tuin; zo heb ik zelf onze energetische tuin ontworpen. Voor mij is tuinieren, de speeltuin van volwassenen.”