Menu👇

Energetische tuin

Ontladen, opladen, inspireren. Een energetische tuin brengt inzichten, kleur en ontspanning in je leven. Het helpt je bij je levensprocessen en stimuleert je aandacht te hebben voor de ritmes en cycli van de natuur.  

Wat is een energetische tuin?

Bij een energetische tuin staat de energie centraal. Alles is energie en daarmee van invloed op de energie in de tuin. Denk aan: 

 • vormen: rechte lijnen en vierkante borders geven een stevige, robuuste energie terwijl vloeiende en ronde vormen een zachte energie geven. 
 • materialen: natuurlijke materialen zoals schelpen en natuursteen hebben een heel andere energie dan grind en beton. 
 • kleuren: elke (bloem)kleur heeft een eigen vibratie en energiefrequentie. 

Uiteraard spelen ook de elementen (vuur, aarde, water, lucht en ether) en boom- en plantsoorten een cruciale rol. 

Hoewel de energie al tijdens de aanleg transformeert, heeft het tijd nodig om te settelen en uit te groeien. Dit heeft onder meer te maken met de volwassenheid van planten en de combinatie van de verschillende energieën die samen een nieuw energieveld vormen. 

Een goed aangelegde energetische tuin zorgt voor balans in de omgeving, en ontwikkeling en groei voor de bewoners. Niet alleen de omgeving en bewoners van onze fysieke, zichtbare dimensie. Ook in andere dimensies leven wezens op dezelfde plek. Zij dragen bij aan de energie van de plek. Het is dan ook belangrijk om het in harmonie met hen aan te leggen. Jij krijgt er veel voor terug. 

Onze energetische tuin in Linya

Linya ligt op een kruising van belangrijke leylijnen, omringd door bossen en weidse velden. Het is van zichzelf een krachtige plek. Dat in combinatie met de energetische tuin die we hebben aangelegd, maakt dit een unieke plek. Het is niet alleen een helende plek, het voorziet je ook van de benodigde inzichten en zorgt voor de ontwikkeling die passend is.  

Wij zijn in januari gestart met de aanleg van onze energetische tuin in Linya. De basis hiervan zijn ronde vormen, waaronder de krachtcirkel en het terras, en vloeiende lijnen. Dit als tegenhanger van de hardheid van het huis en de kerk. Er zijn borders op kleur en borders op vorm (dus met hetzelfde type bloem) aangelegd met planten, knollen en zaden. Dit als aanvulling op de ‘bosachtige’ energie van de omgeving.  

Krachtcirkel Linya

De krachtcirkel in onze energetische tuin is een helende plek, een combinatie van edelstenen en programmeringen die dimensies met elkaar verbindt.

Lees verder

Het klimaat hier in het laaggebergte van Spanje is van invloed op de groei van de planten. Er zijn grote temperatuurverschillen (bijvoorbeeld ’s nachts vriezen en overdag zonnig en 17 graden, maar ook boven de 30 graden in de zomer), langdurige perioden van droogte, maar ook wolkbreuken met grote hoeveelheden water, en het kan heel hard waaien. Planten hebben het hier dus zwaar. Ondanks dat, staan er flink wat bloemen te stralen:

Bezoek ons in Linya

Kom langs in Linya. Het bezoek bestaat uit een verblijf in de energetische tuin plus een healing of coachingsessie. 

Lees meer over een bezoek

Energetische tuin in Didam

Hierover staat een mooi en duidelijk artikel in het blad Groei & Bloei, het  juli/augustus nummer van dit jaar. 

De foto’s zijn vorig jaar begin juli gemaakt, toen wij daar nog woonden. 2 weken later verkochten wij onze woning en 5 weken later vertrokken wij naar Spanje. 

Groei & Bloei | Energiebom. Astrid en Jarno troffen bij hun nieuwe huis een overwoekerde tuin aan waar geen energie meer in zat. Ze begonnen helemaal opnieuw en creëerden een energetische tuin. Hoe dat werkt? Die is gebaseerd op afstemming en vertrouwen op je intuïtie. Wat heeft die plant of plek nodig? En kan dat in harmonie met wat ik wel, dus in een samenwerking. Tuintips van Astrid.
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder