Healing

Met healingen kun je ervoor zorgen dat je geen onnodige lastige, pijnlijke of vervelende situaties op je pad krijgt. Maar alleen de situaties die je nodig hebt om je levenslessen te leren en er persoonlijk van te groeien. Daarnaast zijn healingen een middel om je op een zachte manier te bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. 

"Als je vol zit, is er geen ruimte voor iets nieuws. Niet in je hoofd, niet in je zijn, niet in je leven. Op die manier gaan kansen aan je voorbij.

Laat los wat niet langer bij je past. Zo creëer je bewust ruimte. Ruimte om op te vullen met eigen energie.”

Mogelijkheden healingen

Online sessies met healing

We hebben diverse healingen online staan. Deze zijn on demand. Dit betekent dat je ze kunt volgen op het moment dat jij eraan toe bent. De online sessies, incl. healing zijn altijd binnen een bepaald onderwerp of thema, zoals Familiekarma oplossen en Healing op Krachten van weerstand. Iedereen kan deelnemen. Slechts 12,50 euro per sessie. Meer over de online sessies, incl. healing

1-op-1 healing

Vind je 1-op-1 healingen prettiger dan groepshealingen? Geen probleem. Wij verzorgen ook 1-op-1 healingen volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. De sessie duurt gemiddeld 2 uur en kost 150 euro incl. btw, m.u.v. crisishealingen. Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op

Healingprogramma's

De programma’s zijn opgebouwd uit een aantal modules waarin we je kennis bijbrengen, inzichten geven en je een reeks healingen in een vaste volgorde ondergaat. Deze volgorde brengt je het snelst bij jezelf en je eigen kracht. Meer over de healingprogramma’s

Bezoek energetische tuin, incl. healing

Bezoek onze helende plek in Linya. Het bezoek bestaat uit een healing of coaching sessie plus een retraite in onze energetische tuin. Het bezoek bestaat uit een dagdeel. Voor en na de healing heb je tijd om in alle rust de helende plek te ervaren, vragen te stellen én de Bovis waarde te meten. Meer over een bezoek

Bedrijfshealing

Tijdens een bedrijfshealing: 

  • neutraliseren we projecties en magische invloeden op het bedrijf
  • zorgen we ervoor dat jij en het bewustzijn van het bedrijf weer op dezelfde lijn zitten
  • optimaliseren we het levenspad van het bedrijf voor de komende periode

Meer over een bedrijfshealing

 

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

“Ware inzichten en healing waarmee jij in je eigen kracht komt en jouw paradijs op aarde creëert."

Sessies met healing: volgen wanneer jij het nodig hebt

"Wees jezelf, dan kost het geen energie om je anders voor te doen. Mensen uit je omgeving die niet accepteren wie jij bent, zijn het niet waard om energie in te steken. Lastig verhaal wanneer het je ouders zijn. Al minder wanneer het familie is. En al helemaal niet als het de samenleving is waarin jij je omgeeft.

Het langste stuk van je leven, leef je onder eigen verantwoordelijkheid. Neem die verantwoordelijkheid wanneer je omgeving je belemmert om jezelf te zijn."

Healingprogramma's

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. 

Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Het boek Je wil bevat uitleg en handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast bieden we coaching om je hierbij te ondersteunen. Interesse? Bekijk hoe we jou kunnen helpen.