Menu👇

Healingprogramma Krachten

Krachten die je in je hebt, krachten die druk op je uitoefenen en krachten die door je heen gaan. Ontdek het verschil, leer hoe je deze krachten stuurt en hoe je optimaal gebruikmaakt van je eigen krachten. 

Het healingprogramma Krachten is erop gericht om jouw krachten te ontdoen van blokkades, belemmeringen en negatieve invloeden, zodat je het volledig kunt benutten. Ook krijg je de tools aangereikt waarmee je het kracht bijzet.  

Wat gaan we doen?

Je ondergaat healingen om je krachten ‘in hun kracht te zetten’ en leert hoe je dit zuiver inzet. De eerste 3 healingen zijn gericht op het vrijmaken van je krachten:

1. Healing op Krachten van onderdrukking

Tijdens deze sessie krijg je uitleg over hoe dit werkt, onder meer aan de hand van de greedy cup van Pythagoras. Tijdens de healing werken we met de elemental spirit van het vuurelement.

2. Mannelijke en vrouwelijke kracht optimaliseren

Yin & Yang komen uitgebreid aan bod. Tijdens de healing ligt de nadruk op vrouwelijke kracht en moederliefde. De creatie-kant. 

3. Negatieve invloeden en blokkades op krachten van eigen afstemming neutraliseren

Tijdens de healing maken we perfect doubles (hemelen, causaal, astraal en mentaal) zodat je een directe lijn hebt met deze dimensies.

De volgende 2 healingen zijn gericht op het versterken en uitdragen ervan:

4. Healing gericht op Kracht bijzetten

Waar tijdens de 2e sessie de nadruk lag op vrouwelijke kracht en moederliefde, ligt tijdens deze healing de nadruk op mannelijke kracht en vaderliefde. Nodig om te manifesteren. 

5. Healing gericht op Zuivere connectie maken

We creëeren een innerlijk altaar en werken met verschillende vormen van Maria-energie. 

Tot slot zijn er 2 sessies waarin leert hoe je zuiver kennis en inzichten vanuit je eigen afstemming haalt, welke tools en spirits daar van nature bijhoren en vooral wat je daarmee (praktisch) kunt. 

6. Je eigen tools

Vanuit healing ontdekken welke tools jij van nature hebt, wat je ermee kunt en of ze nog up to date zijn. 

7. Herhalen en trainen

Vanuit veiligheid je eigen tools en kracht trainen en finetunen waar nodig. 

Dit programma bevat individuele differentiatie. Enerzijds omdat de deelnemers verschillend zijn qua afstemming, maar ook vanwege het leerdoel. De één wil zich vooral persoonlijk ontwikkelen en volledig in zijn of haar kracht staan. De ander wil zelf healingtechnieken leren en daar ervaring in opdoen. Tijdens dit programma is ruimte voor beiden. 

Voor wie

Het healingprogramma Krachten is een vervolg op het programma Interne waarnemingen. Deelnemers die dat programma hebben doorlopen, kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Praktische informatie

  • Het programma bestaat uit 7 live modules via Zoom.
  • 1-op-1 begeleiding 
  • Prijs is 777 euro, incl. btw. 

Datum eerstvolgende programma’s:

  • woensdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Start woensdag 27 september (11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november, 6 december en 20 december).

Onderdeel opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Het healingprogramma Krachten is ook opgenomen in de 2-jarige opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap. Lees meer over deze opleiding

Healer

Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer. Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Wij helpen je daar graag bij. 

Verandering in het bedrijfsleven

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. Lees verder