Menu👇

Healingprogramma Krachten

Krachten die je in je hebt, krachten die druk op je uitoefenen en krachten die door je heen gaan. Ontdek het verschil, leer hoe je deze krachten stuurt en hoe je optimaal gebruikmaakt van je eigen krachten. 

Het healingprogramma Krachten is erop gericht om jouw krachten te ontdoen van blokkades, belemmeringen en negatieve invloeden, zodat je het volledig kunt benutten. Ook krijg je de tools aangereikt waarmee je het kracht bijzet.  

Wat gaan we doen?

Je ondergaat healingen om je krachten ‘in hun kracht te zetten’ en leert hoe je dit zuiver inzet. De eerste 3 healingen zijn gericht op het vrijmaken van je krachten:

1. Healing op Krachten van onderdrukking

Tijdens deze sessie krijg je uitleg over hoe dit werkt, onder meer aan de hand van de greedy cup van Pythagoras. Tijdens de healing werken we met de elemental spirit van het vuurelement.

2. Mannelijke en vrouwelijke kracht optimaliseren

Yin & Yang komen uitgebreid aan bod. Tijdens de healing ligt de nadruk op vrouwelijke kracht en moederliefde. De creatie-kant. 

3. Negatieve invloeden en blokkades op krachten van eigen afstemming neutraliseren

Tijdens de healing maken we perfect doubles (hemelen, causaal, astraal en mentaal) zodat je een directe lijn hebt met deze dimensies.

De volgende 2 healingen zijn gericht op het versterken en uitdragen ervan:

4. Healing gericht op Kracht bijzetten

Waar tijdens de 2e sessie de nadruk lag op vrouwelijke kracht en moederliefde, ligt tijdens deze healing de nadruk op mannelijke kracht en vaderliefde. Nodig om te manifesteren. 

5. Healing gericht op Zuivere connectie maken

We creëeren een innerlijk altaar en werken met verschillende vormen van Maria-energie. 

Tot slot zijn er 2 sessies waarin leert hoe je zuiver kennis en inzichten vanuit je eigen afstemming haalt, welke tools en spirits daar van nature bijhoren en vooral wat je daarmee (praktisch) kunt. 

6. Je eigen tools

Vanuit healing ontdekken welke tools jij van nature hebt, wat je ermee kunt en of ze nog up to date zijn. 

7. Herhalen en trainen

Vanuit veiligheid je eigen tools en kracht trainen en finetunen waar nodig. 

Dit programma bevat individuele differentiatie. Enerzijds omdat de deelnemers verschillend zijn qua afstemming, maar ook vanwege het leerdoel. De één wil zich vooral persoonlijk ontwikkelen en volledig in zijn of haar kracht staan. De ander wil zelf healingtechnieken leren en daar ervaring in opdoen. Tijdens dit programma is ruimte voor beiden. 

Onderdeel opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

We hebben het healingprogramma Krachten opgenomen in de 2-jarige opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap. Lees meer over deze opleiding 

We bieden dit programma niet langer los aan. 

Healer

Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer, kan een connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen en beheerst alle healingtechnieken binnen heelheid-spiritualiteit. Hiermee past hij de healing volledig aan op wat jij nodig hebt in jouw levensproces en voor jouw persoonlijke groei. 

Jarno wat beter leren kennen? Lees over zijn ervaringen tijdens de healingreis naar Thailand of bekijk hoe hij zijn bewustzijnsgroei heeft ervaren

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Tijdens de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap begeleiden we je daarbij. 

Business en spiritualiteit

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. 

Bedrijfshealing

Door projecties, medewerkers en klanten wordt je bedrijf een kant op geduwd. Met een bedrijfshealing stuur je het weer in de juiste richting.

Lees verder

Wie zijn wij?

Wij zijn Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

 • Astrid heeft ruimschoots ervaring met grote, complexe verandertrajecten binnen organisaties en het begeleiden van teams en individuen daarbij. Dit deed ze vanuit een energetische, analytische en praktische aanpak. 
 • Jarno zijn talent is om mensen (via healingen) terug te brengen naar hun ware zelf zodat zij in hun eigen kracht komen te staan.
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.