Healingprogramma Krachten

Krachten die je in je hebt, krachten die druk op je uitoefenen en krachten die door je heen gaan. Ontdek het verschil, leer hoe je deze krachten stuurt en hoe je optimaal gebruikmaakt van je eigen krachten. 

Dit healingprogramma is erop gericht om jouw krachten te ontdoen van blokkades, belemmeringen en negatieve invloeden, zodat je het volledig kunt benutten. Ook krijg je de tools aangereikt waarmee je het kracht bijzet.  

Aan bod komen onder meer:

 • Verschillende soorten krachten en de invloed die dat op je heeft
 • Inzicht in de krachten van jouw eigen afstemming
 • De connecties die je met krachten in het universum (engelen, spirits, tools) kunt maken

Dit programma bevat individuele differentiatie. Enerzijds omdat de deelnemers verschillend zijn qua afstemming, maar ook vanwege het leerdoel. De één wil zich vooral persoonlijk ontwikkelen en volledig in zijn of haar kracht staan. De ander wil zelf healingtechnieken leren en daar ervaring in opdoen. Tijdens dit programma is ruimte voor beiden. 

Voor wie

Het healingprogramma Krachten is een vervolg op het programma Interne waarnemingen. Deelnemers die dat programma hebben doorlopen, kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Wat gaan we doen?

Je ondergaat healingen om je krachten ‘in hun kracht te zetten’ en leert hoe je dit zuiver inzet. De eerste 3 healingen zijn gericht op het vrijmaken van je krachten: 

 • Healing op Krachten van onderdrukking
 • Mannelijke en vrouwelijke kracht optimaliseren
 • Negatieve invloeden en blokkades op krachten van eigen afstemming neutraliseren

De volgende 2 healingen zijn gericht op het versterken en uitdragen ervan: 

 • Healing gericht op Kracht bijzetten
 • Healing gericht op Zuivere connectie maken

Vervolgens zijn er 2 sessies waarin leert hoe je zuiver kennis en inzichten vanuit je eigen afstemming haalt, welke tools en spirits daar van nature bijhoren en vooral wat je daarmee (praktisch) kunt. 

Praktische informatie

 • Het programma bestaat uit 7 live modules via Zoom.
 • 1-op-1 begeleiding 
 • Prijs is 777 euro, incl. btw. 

De startdatum is vrijdagochtend 28 april (12 mei, 26 mei, 9 juni, 23 juni, 7 juli en 21 juli). 

Praktische informatie

Volledig bewust zijn binnen je bewustzijn dat is je ideale levenspad quote Jarno Tiethoff Lead a normal life

Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer. Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Wij helpen je daar graag bij. 

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in het bedrijfsleven

Vaak komt het gedrag van de organisatie (processen, mensen en tooling) niet overeen met de wens van de organisatie (missie en visie). Wil je een verandering? Zorg dat er een energie is om te veranderen en neem de stappen die nodig zijn. Ingewikkeld? Bekijk hoe wij hierbij kunnen helpen. Van het doorlichten van de organisatie en het begeleiden tijdens het verandertraject tot het energetisch transformeren van de organisatie. Lees verder