Menu👇

"Jarno en Astrid hielpen mij om het geloof in mijzelf opnieuw te vinden"

Wie: Ilonka Meijer

Wat: Healingprogramma & Workshop Wat je wil

Waarom: “In 2021 verloor ik alles, mijn (t)huis, mijn bedrijf en inkomen, maar vooral mijzelf. Met een depressie als gevolg. Ik was altijd al hooggevoelig, maar wist niet wat ik daarmee aan moest. Ik bestelde het boek Je zijn en ging daarna op cursus.”

“Jarno en Astrid hebben mij geholpen om het geloof in mijzelf opnieuw te vinden.”

Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde in het leven

“In 2021 liep ik op alle fronten vast in mijn leven. De Coronacrisis is er bij mij als een bom ingeslagen. De lockdowns, van het ene op het andere moment niet meer mogen werken, geen inkomen, lichamelijke klachten die steeds heftiger in pijn werden, slapeloosheid, relatieproblemen, de verdeeldheid in de maatschappij, piekeren en somberheid namen de regie van mijn leven over. De energie en levensvreugde werd letterlijk en figuurlijk uit mij gezogen en een depressie was het gevolg. De daaropvolgende relatiebreuk zorgde dat al mijn zekerheden wegvielen. Ik verloor alles, mijn (t)huis, mijn bedrijf en inkomen, maar vooral verloor ik mijzelf. Door het altijd maar dienstbaar opstellen en pleasen van anderen wist ik niet meer wie ik was en wat ik wilde in dit leven.

Tot ieders verbazing troffen wij elkaar weer

Altijd was ik al hooggevoelig maar wist niet goed wat ik daarmee aan moest. Bij toeval trof ik Jarno en Astrid bij een plantjesruil. Daarna bestelde ik via het internet het boek Je zijn, zonder te weten dat zij de auteurs waren. Ik ging deelnemen aan het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf en tot ons ieders verbazing troffen wij elkaar weer. Toeval?

“Het besef dat ik mijn oude leven volkomen los heb moeten laten om weer mooie, nieuwe dingen op mijn pad te krijgen, werd steeds duidelijker."

Weg naar mezelf vinden

Het programma met de healingen van Jarno hebben mij geholpen om de weg naar mijzelf weer te vinden en datgene wat ik belangrijk vind in dit leven. Ik ging mijzelf weer op de eerste plaats zetten en langzaam kwam mijn energie weer terug. Ook het besef dat ik mijn oude leven volkomen los heb moeten laten om weer mooie nieuwe dingen op mijn pad te krijgen, werd steeds duidelijker.

Workshop sluit perfect aan om je doelen te realiseren

Afgelopen zaterdag heb ik deelgenomen aan de Workshop Wat jij wil | Weet wat jij wil | Bereik wat jij wil, gegeven door Astrid. Deze workshop helpt je om de doelen die bij jou passen te realiseren. Bewust of onbewust activeer je de hogere wetten en bepalen je gedachtes wat je aantrekt. De Wet van synchroniciteit zorgde ervoor dat precies op het moment dat ik het nodig had, in contact kwam met Jarno en Astrid.

Ik geloof daarom al lang niet meer in toeval en ben dan ook dankbaar dat Jarno en Astrid mij geholpen hebben om het geloof in mijzelf opnieuw te vinden.

Ik weet meer en meer wie ik ben en wat ik wil

Ik heb inmiddels de kracht en energie gevonden om de reis van mijn leven te gaan maken. Ik weet meer en meer wie IK ben en wat IK wil. Met de tools voor het aansturen van de hogere wetten, is het voor iedereen weggelegd om een mooie maakbare toekomst te creëren. Dat is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven.

Dank Jarno en Astrid voor jullie duidelijke, gezellige en ontspannen cursussen en inzichten die ik heb mogen ontvangen.”

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Wil jij net als Marlène, Myrna, Sybe, Nienke, Rob, Sam en Ilonka jezelf ontwikkelen?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. Daarnaast hebben wij diverse online sessies, incl. healing. Deze zijn on demand en kun je volgen wanneer het jou uitkomt. volledig afgestemd op wat jij nodig hebt.