Meer leiderschap in je werk

Door persoonlijk te groeien, groei je in de werk. Of je nu een leidinggevende functie hebt of niet: veel van de situaties waar je tegen aanloopt in je werk, hebben te maken met overtuigingen, blokkades en energetische plafonds. Door dit energetisch op te lossen, doorbreek je de fysieke belemmering of situatie.  

Persoonlijke ontwikkeling

Er zijn tal van (bedrijfs)opleidingen en trainingen waarin je allerlei vaardigheden kunt leren. Hartstikke nuttig. Echter, als je de energetische oorzaak niet aanpakt, blijft het opspelen.

Een voorbeeld: wanneer je een leidinggevende functie hebt of veelvuldig presentaties geeft terwijl je filters hebt waardoor je niet hoor- of zichtbaar bent, dan kun je allerlei advies- of gesprekstechnieken leren, maar zul je nooit zo krachtig kunnen spreken als wanneer je deze filters niet (meer) hebt. 

Via een healing kun je aan de oorzaak van specifieke situaties werken. We hebben ook diverse healingprogramma’s die erop gericht zijn je meer in je eigen kracht te zetten. 

Teamontwikkeling

De energie in een team wordt onder meer bepaald door de:  

  • energie van elk teamlid
  • onderlinge energie gevoed door karmische verbanden
  • projecties op het team 
  • contacten die teamleden hebben, bijvoorbeeld met klanten
  • energie van het bedrijf

Wil je de onderlinge sfeer verbeteren, samenwerking optimaliseren of prestaties verhogen? Kijk dan naar de energie van het team en ga daarmee aan de slag. 

De werking van energie

Geeft inzicht in de werking van energie en hoe dat doorwerkt in de organisatie en prestaties plus (privé)leven van medewerkers. Pakket bevat presentatie, energetische APK en boek Je zijn.

Lees verder

De kracht van universele wetten

Geeft inzicht in de universele wetten en de uitwerking ervan op situaties op basis van het gedrag in de organisatie. Pakket bevat workshop, boek Je wil en online sessie Ontdek wat je wil en hoe je dat realiseert.

Lees verder