Healingprogramma Interne waarnemingen

Jezelf, anderen en situaties kunnen ‘lezen’ en aanvoelen. Inzicht in welke gedachten (welke stem) van jou, van je gidsen of van buitenaf is. 

Dit healingprogramma is gericht op het verbeteren van innerlijk zien en innerlijk horen; wat samen de basis is van je innerlijk weten. Plus het optimaliseren van je spraak. Nodig om gehoord te worden; om je gedachten, ideeën en meningen op een ander over te kunnen brengen. 

Tijdens dit healingprogramma komen aan bod:

  • Innerlijk zien: helderziendheid
  • Innerlijk horen: helderhorendheid
  • Uitdragen innerlijk weten: je expressie 

Je ondergaat healingen om projecties en blokkades die je belemmeren je interne waarnemingen te ontwikkelen en naar buiten toe kenbaar te maken. 

Voor wie

Het healingprogramma Interne waarnemingen is een vervolg op het programma Chakra’s, zelf in controle. Deelnemers die dat programma hebben doorlopen, kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Praktische informatie

  • Het programma bestaat uit 3 modules. 
  • Locatie is Didam, live online deelnemen via Zoom is mogelijk. 
  • Prijs is 349 euro, incl. btw. 

Healer

Volledig bewust zijn binnen je bewustzijn dat is je ideale levenspad quote Jarno Tiethoff Lead a normal life

Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer. Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.