Menu👇

Healingprogramma Interne waarnemingen

Jezelf, anderen en situaties kunnen ‘lezen’ en aanvoelen. Inzicht in welke gedachten (welke stem) van jou, van je gidsen of van buitenaf is. 

Dit healingprogramma is gericht op het verbeteren van innerlijk zien en innerlijk horen; wat samen de basis is van je innerlijk weten. Plus het optimaliseren van je spraak. Nodig om gehoord te worden; om je gedachten, ideeën en meningen op een ander over te kunnen brengen. 

Tijdens dit healingprogramma komen aan bod:

  • Innerlijk zien: helderziendheid
  • Innerlijk horen: helderhorendheid
  • Uitdragen innerlijk weten: je expressie 

Je ondergaat healingen om projecties en blokkades die je belemmeren je interne waarnemingen te ontwikkelen en naar buiten toe kenbaar te maken. 

Voor wie

Het healingprogramma Interne waarnemingen is een vervolg op het programma Chakra’s, zelf in controle. Deelnemers die dat programma hebben doorlopen, kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Praktische informatie

  • Het programma bestaat uit 3 live modules via Zoom. 
  • Prijs is 349 euro, incl. btw. 

Eerstvolgende startdatum: 

  • Vrijdagochtend 10.00 – 12.30 uur. Startdatum 15 december (12 januari en 26 januari). 

Onderdeel opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Het healingprogramma Interne waarnemingen is ook opgenomen in de 2-jarige opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap. Lees meer over deze opleiding

Healer

Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer. Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Wij helpen je daar graag bij. 

Verandering in het bedrijfsleven

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. Lees verder