Healingprogramma Interne waarnemingen

Jezelf, anderen en situaties kunnen ‘lezen’ en aanvoelen. Inzicht in welke gedachten (welke stem) van jou, van je gidsen of van buitenaf is. 

Dit healingprogramma is gericht op het verbeteren van innerlijk zien en innerlijk horen; wat samen de basis is van je innerlijk weten. Plus het optimaliseren van je spraak. Nodig om gehoord te worden; om je gedachten, ideeën en meningen op een ander over te kunnen brengen. 

Tijdens dit healingprogramma komen aan bod:

  • Innerlijk zien: helderziendheid
  • Innerlijk horen: helderhorendheid
  • Uitdragen innerlijk weten: je expressie 

Je ondergaat healingen om projecties en blokkades die je belemmeren je interne waarnemingen te ontwikkelen en naar buiten toe kenbaar te maken. 

Voor wie

Het healingprogramma Interne waarnemingen is een vervolg op het programma Chakra’s, zelf in controle. Deelnemers die dat programma hebben doorlopen, kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Praktische informatie

  • Het programma bestaat uit 3 live modules via Zoom. 
  • Prijs is 349 euro, incl. btw. 

Eerstvolgende startdatum: 

  • Woensdagochtend 10.00 – 12.30 uur. Startdatum 10 mei (24 mei en 7 juni).
  • Vrijdagochtend 10.00 – 12.30 uur. Startdatum 2 juni (16 juni en 30 juni). 

Healer

Volledig bewust zijn binnen je bewustzijn dat is je ideale levenspad quote Jarno Tiethoff Lead a normal life

Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer. Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Wij helpen je daar graag bij. 

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in het bedrijfsleven

Vaak komt het gedrag van de organisatie (processen, mensen en tooling) niet overeen met de wens van de organisatie (missie en visie). Wil je een verandering? Zorg dat er een energie is om te veranderen en neem de stappen die nodig zijn. Ingewikkeld? Bekijk hoe wij hierbij kunnen helpen. Van het doorlichten van de organisatie en het begeleiden tijdens het verandertraject tot het energetisch transformeren van de organisatie. Lees verder