Bezoek helende plek Linya

Het is mogelijk om bij ons langs te komen. Het bezoek bestaat uit een healing of coachingsessie en verblijf in onze energetische tuin met krachtcirkel

Healing

Afhankelijk van waar je aan wilt werken, kies je voor 1-op-1 healing, healing samen met je partner of healing voor het hele gezin. 

Tijdens een healing stemt Jarno op jou of jullie af en op basis daarvan doet hij een healing die het meest passend is en wat opgelost mag worden. Dit varieert van tijdlijn-healing, familielijn-healing tot healing op schuld, schaamte, angst. Hij beheerst alle technieken, dus vaak is het een combinatie van dingen. Over het algemeen duurt de healing 2 uur.

Coaching

Heb je behoefte aan een gesprekspartner die vanuit een analytisch, zakelijk én energetisch perspectief naar jouw situatie kijkt? Kies dan voor een coachingsgesprek met Astrid.

Astrid doorziet situaties, weet de juiste vragen te stellen en tot de kern door te dringen. Door dat te verhelderen en te verwoorden, geeft ze jou de kennis, inzichten en inspiratie om weer verder te kunnen. Zowel zakelijk als privé. 

Verblijf in energetische tuin met krachtcirkel

Jarno werkt met zijn healingen op de lichamen op zielsniveau. Dit werkt door op alle andere lichamen. Wanneer je tijdens en na de healing in de energetische tuin met krachtcirkel bent, verloopt de doorwerking versneld en natuurlijker. Op die manier versterkt het elkaar. 

Het bezoek bestaat uit een dagdeel. Voor en na de healing heb je tijd om in alle rust de helende plek te ervaren, vragen te stellen en alles op je in te laten werken. Ook kun je de Bovis waarde meten als je dat leuk vindt. 

Alles wat je wilt weten over een bezoek

Kom alleen, samen met je partner, gezin of vrienden. Ook als je kiest voor een 1-op-1 healing of coachingsgesprek kunnen je reisgenoten meekomen naar de energetische tuin. Jij of jullie zijn op dat moment de enige bezoekers. 

✅ Magnifiek uitzicht op de Pyreneeën 
👌 Koffie, thee, water en wat lekkers inbegrepen
❤️ Geschikt voor iedereen

De prijs bedraagt 250 euro per dagdeel.  

Wanneer jullie meerdere healingen willen (bijvoorbeeld jij en je partner allebei een 1-op-1 healing) dan is het mogelijk om meerdere healingen in 1 dagdeel te doen of om meerdere dagdelen te boeken. Informeer naar de mogelijkheden. 

Combineer met een (korte) vakantie

Er zijn tal van activiteiten en toeristische trekpleisters in de buurt van Linya. We lichten er een aantal uit:

Jongen en meisje die aan een kabelbaan hangen in een klimbos op 50 minuten rijden van Linya.

Adventure sports

Van zwemmen, kanoën, raften en waterskiën tot bungee jumpen, klimmen en karten. Het kan allemaal in de omgeving van Linya.

Lees verder

Wintersport

Op slechts 50 minuten rijden van Linya ligt het skigebied Port del Comte. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen en zelfs een tocht met husky honden doen. 

Lees verder
Foto met ingerichte tent van Forest days glamping op 15 minuten van Linya.

Overnachten

In de buurt van Linya zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden. Van campings en camperplaatsen tot hotels en appartementen.

Lees verder