Bezoek helende plek Linya

Vanaf eind mei is het mogelijk om bij ons langs te komen. Het bezoek bestaat uit een healing en onder begeleiding in en rondom de krachtcirkel zijn. 

Healing

Afhankelijk van waar je aan wilt werken, kies je voor 1-op-1 healing, healing samen met je partner of healing voor het hele gezin.

Tijdens een healing stemt Jarno op jou of jullie af en op basis daarvan doet hij een healing die het meest passend is en wat opgelost mag worden. Dit varieert van tijdlijn-healing, familielijn-healing tot healing op schuld, schaamte, angst. Hij beheerst alle technieken, dus vaak is het een combinatie van dingen. Over het algemeen duurt de healing 2 uur.

In en rondom de krachtcirkel zijn

Jarno werkt met zijn healingen op de lichamen op zielsniveau. Dit werkt door op alle andere lichamen. Wanneer je tijdens en na de healing in de buurt van de krachtcirkel bent, verloopt de doorwerking versneld en natuurlijker. Op die manier versterkt het elkaar. 

Het bezoek bestaat uit een dagdeel. Voor en na de healing heb je tijd om in alle rust de helende plek te ervaren, vragen te stellen én de Bovis waarde te meten. 

Krachtcirkel Linya

De krachtcirkel in Linya is een helende plek, een combinatie van edelstenen en programmeringen die verschillende dimensies met elkaar verbindt.

Lees verder
Jarno Tiethoff en Astrid van Pluuren voor de krachtcirkel.

Alles wat je wilt weten over een bezoek

Kom alleen, samen met je partner, gezin of vrienden. Ook als je kiest voor een 1-op-1 healing kunnen je reisgenoten meekomen naar de krachtcirkel. Jij of jullie zijn op dat moment de enige bezoekers van de krachtcirkel. 

✅ Magnifiek uitzicht op de Pyreneeën 
👌 Koffie, thee, water en wat lekkers inbegrepen
❤️ Geschikt voor iedereen

De prijs bedraagt 250 euro, incl. btw per dagdeel. Hiervan gaat 10% naar het renoveren van het kerkgebouw en verder ontwikkelen van deze plek. 

Wanneer jullie meerdere healingen willen (bijvoorbeeld jij en je partner allebei een 1-op-1 healing) dan is het mogelijk om meerdere healingen in 1 dagdeel te doen of om meerdere dagdelen te boeken. Informeer naar de mogelijkheden. 

Combineer met (een) korte vakantie

Er zijn tal van activiteiten en toeristische trekpleisters in de buurt van Linya. We lichten er een aantal uit:

Jongen en meisje die aan een kabelbaan hangen in een klimbos op 50 minuten rijden van Linya.

Adventure sports

Van zwemmen, kanoën, raften en waterskiën tot bungee jumpen, klimmen en karten. Het kan allemaal in de omgeving van Linya.

Lees verder

Wintersport

Op slechts 50 minuten rijden van Linya ligt het skigebied Port del Comte. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen en zelfs een tocht met husky honden doen. 

Lees verder
Foto met ingerichte tent van Forest days glamping op 15 minuten van Linya.

Overnachten

In de buurt van Linya zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden. Van campings en camperplaatsen tot hotels en appartementen.

Lees verder