Programma Wie ben ik | Hogere zelf

Tijdens dit healingprogramma leer jij jouw authentieke zelf te ontdekken en meer jezelf te worden. Je leert het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf. Je ware zelf is je essentie verbonden met je zielsessentie; je hogere zelf. 

Aan bod komen onder meer: 

 • Sturing vanuit je hogere zelf versus sturing vanuit het dagelijkse leven.
 • (Gedrag)patronen, overtuigingen en programmeringen. 
 • Levenspaden, levenslessen en gidsen. 

Tijdens dit programma: 

 • onderga je 5 healingen om bij je authentieke zelf te komen
 • doe je oefeningen waarmee je leert dichtbij je ware zelf te blijven
 • leer je signalen van je gidsen, hogere zelf en engelen herkennen en onderscheiden

Voor wie

Dit programma is voor iedereen die dichter bij zijn of haar eigen natuur wil komen. Die wil leven vanuit de essentie. 

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Praktische informatie

 • Het programma bestaat uit 5 modules van 2,5 a 3 uur. 
 • Live online deelnemen via Zoom. 
 • 1-op-1 begeleiding. De ervaring leert dat deelnemers tijdens het programma anders tegen hun leven aan gaan kijken. Met de begeleiding geven we inzicht en helpen we je ook daadwerkelijk veranderingen door te voeren. 

Data eerstvolgende programma reeksen:

 • Woensdagochtenden van 10.00 – 12.30/13.00 uur. Start woensdag 5 april (12 april, 19 april, 26 april en 3 mei). 
 • Woensdagochtenden van 10.00 – 12.30/13.00 uur. Start woensdag 7 juni (14 juni, 21 juni, 28 juni en 5 juli). 
 • Vrijdagochtenden van 10.00 – 12.30/13.00 uur. Start vrijdag 8 september (15 september, 22 september, 29 september en 6 oktober). 

De prijs bedraagt nu tijdelijk geen 799 euro, maar 555 euro incl. btw en 1-op-1 begeleiding. Dat is ruim 30% korting

Healer

Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer. Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Wij helpen je daar graag bij. 

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in het bedrijfsleven

Vaak komt het gedrag van de organisatie (processen, mensen en tooling) niet overeen met de wens van de organisatie (missie en visie). Wil je een verandering? Zorg dat er een energie is om te veranderen en neem de stappen die nodig zijn. Ingewikkeld? Bekijk hoe wij hierbij kunnen helpen. Van het doorlichten van de organisatie en het begeleiden tijdens het verandertraject tot het energetisch transformeren van de organisatie. Lees verder