Menu👇

Programma Wie ben ik | Hogere zelf

Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven. 

Tijdens dit programma: 

 • onderga je 5 healingen om bij je authentieke zelf te komen
 • doe je oefeningen waarmee je leert dichtbij je ware zelf te blijven
 • leer je signalen van je gidsen, hogere zelf en engelen herkennen en onderscheiden

Naast healingen krijg je inzichten. Met video’s, afbeeldingen, quotes en uitleg maken we de informatie concreet. Aan bod komen onder meer: 

 • Sturing vanuit je hogere zelf versus sturing vanuit het dagelijkse leven.
 • (Gedrag)patronen, overtuigingen en programmeringen. 
 • Levenspaden, levenslessen en gidsen. 

5 healingen

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Voor wie

Dit programma is voor iedereen die meer wil leven vanuit eigen energie, eigen wijsheid en eigen kracht. 

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Praktische informatie

 • Het programma bestaat uit 5 modules van 2,5 a 3 uur. 
 • Live online deelnemen via Zoom. 
 • 1-op-1 begeleiding. 

Data eerstvolgende programma reeksen:

 • Vrijdagochtenden van 10.00 – 12.30 uur. Start vrijdag 8 september (15 september, 22 september, 29 september en 6 oktober). 
 • Zaterdagochtenden van 10.00 – 12.30 uur. Start zaterdag 16 september (30 september, 14 oktober, 28 oktober en 11 november). 

De prijs bedraagt 650 euro incl. btw en 1-op-1 begeleiding. 

Onderdeel opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf is ook opgenomen in de 2-jarige opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap. Lees meer over deze opleiding

Healer

Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer. Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Wij helpen je daar graag bij. 

Verandering in het bedrijfsleven

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. Lees verder