Menu👇

Projecties vanuit maatschappij verminderen | Healing en Oefeningen

Je opvoeding, schooltijd, de maatschappij. Slechts een paar voorbeelden van wat je vormt. Je krijgt doorlopend stempels opgeplakt. Je wordt continu in hokjes geplaatst. En je moet voldoen aan het keurslijf van de maatschappij. 

Aangeleerd gedrag, verwachtingspatronen en rollen. Iedereen wordt gevormd door zijn of haar omgeving. Hierdoor kleven overtuigingen van anderen aan jou: projecties. Vaak komen deze projecties voort uit karma (contracten en verbintenissen) uit andere levens.

Via healingen kun jij deze projecties beetje bij beetje neutraliseren, weghalen en opvullen met eigen energie. Speciaal hiervoor hebben we een online sessie, incl. healing ontwikkeld: Projecties vanuit maatschappelijke druk verminderen.

Wat gaan we doen?

We doen oefeningen waardoor jij jezelf leert afschermen voor projecties van anderen. Daarnaast doen we een healing om een deel van de projecties die jij nu in jouw aura en chakra’s hebt op dit vlak te neutraliseren en te verwijderen. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen ervaring met meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is voldoende. 

Online sessie Projecties maatschappij verminderen | Oefeningen en Healing

✅ On demand, volgen wanneer het jou uitkomt
👍 In 1 uur flink veel projecties verwijderen
👌 Anoniem deelnemen, vragen stellen per mail
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 12,50 euro

Deze online sessie maakt onderdeel uit van een serie van 3 sessies: 

  1. Spanning loslaten
  2. Projecties vanuit maatschappelijke druk verminderen
  3. Trillingsfrequentie verhogen

Deze sessies, incl. healingen, zijn een APK voor je energetisch systeem. Je fysiek lichaam reinig en verzorg je elke dag. Met deze sessies kun je dit ook met regelmaat doen voor je energetische lichamen. 

Volg de hele serie. Betaal geen 37,50 euro, maar slechts 30 euro. 

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder