Projecties vanuit maatschappij verminderen | Healing en Oefeningen

Je opvoeding, schooltijd, de maatschappij. Slechts een paar voorbeelden van wat je vormt. Je krijgt doorlopend stempels opgeplakt. Je wordt continu in hokjes geplaatst. En je moet voldoen aan het keurslijf van de maatschappij. 

Aangeleerd gedrag, verwachtingspatronen en rollen. Iedereen wordt gevormd door zijn of haar omgeving. Hierdoor kleven overtuigingen van anderen aan jou: projecties. Vaak komen deze projecties voort uit karma (contracten en verbintenissen) uit andere levens.

Via healingen kun jij deze projecties beetje bij beetje neutraliseren, weghalen en opvullen met eigen energie. Speciaal hiervoor hebben we een online sessie, incl. healing ontwikkeld: Projecties vanuit maatschappelijke druk verminderen.

Wat gaan we doen?

We doen oefeningen waardoor jij jezelf leert afschermen voor projecties van anderen. Daarnaast doen we een healing om een deel van de projecties die jij nu in jouw aura en chakra’s hebt op dit vlak te neutraliseren en te verwijderen. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen ervaring met meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is voldoende. 

Online sessie Projecties maatschappij verminderen | Oefeningen en Healing

✅ On demand, volgen wanneer jij ontspanning nodig hebt
👍 In 1 uur flink veel overbodige karma oplossen
👌 Anoniem deelnemen, vragen stellen per mail
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 12,50 euro

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem. Met een healing kun je onder andere:

  • in één keer een heleboel energie loslaten
  • gedachteplaatjes en projecties neutraliseren
  • blokkades en trauma’s oplossen
  • je gidsen en levenspaden updaten
  • je verschillende lichamen weer laten samenwerken

 

Verder is een healing het scheiden van energie. Energie die niet van jou is, wordt geneutraliseerd en verwijderd. De lege plekken in je energiesysteem die daardoor ontstaan worden opgevuld met eigen energie waardoor jij meer jij wordt. Hierdoor wordt je algehele trillingsfrequentie langzaamaan steeds hoger.

Het voordeel van met regelmaat een healing doen, is dat je steeds meer jezelf wordt, waardoor je mentaal sterker wordt en in je kracht komt te staan. Waardoor je trillingsfrequentie steeds verder omhooggaat.

Je wordt allemaal gevormd door de opvoeding die je meekrijgt, wat je meemaakt en met wie je omgaat. En dan hebben wij het nog niet eens over andere levens, karma die je als bagage meeneemt en de levenslessen waarmee je hier op aarde bent. Iedereen heeft patronen, overtuigingen en gedachten bij zich die je ervan weerhouden niet volledig jezelf te zijn.
 
Wanneer je mentaal hartstikke sterk bent en er flink tegenaan gaat, kun je dit doorbreken. Dat is keihard werken, terwijl er ook een andere, zachtere manier is om jezelf hiervan te bevrijden. Via healingen kun je deze (gedrags)patronen, overtuigingen en gedachten langzaamaan neutraliseren en weghalen. 
 
Daarnaast kun je er met healingen voor zorgen dat je geen onnodige lastige, pijnlijke of vervelende situaties op je pad krijgt. Maar alleen de situaties die je nodig hebt om je levenslessen te leren en er persoonlijk van te groeien.

Bij een individueel traject stemt Jarno op jouw hogere zelf af om te zien wat de punten zijn om aan te werken en met welke healingspirits. De opleiding Intuïtief leven bevat healingen om de ruis op de toegang tot je intuïtie, voor zover dat past binnen je levenspad, weg te halen. De programma's zijn opgezet om je in rap tempo terug bij jezelf te brengen en je te leren om bij jezelf te blijven. De online healingen passen binnen een bepaald thema en zijn bedoeld als een APK. Je onderhoudt en reinigt je fysiek lichaam ook. Met deze healingen doe je dat ook voor je energetische lichamen. Als het onderwerp van de healing je triggert, dan heb je er iets in op te lossen. Zo simpel is het.

Tijdens een healing wordt gewerkt met energie, dat heeft een trillingsfrequentie. En op basis van frequenties kun je connectie maken.

Vergelijk het met de telefoon, je bent niet bij elkaar in de buurt, door de verbinding van energie binnen het netwerk kun je elkaar horen. Hetzelfde geldt voor online ontmoetingen, zoals Zoom. Door de verbinding van energie kun je elkaar zien en horen, ongeacht de fysieke afstand tussen de deelnemers. Bij een healing werkt dit hetzelfde. De werking van de healing is hetzelfde, of je nu fysiek aanwezig bent of niet.

Wel is het zo dat wanneer je bij Jarno in de buurt bent, dat hij je automatisch meeneemt in zijn energieveld. Waardoor je voorafgaand aan de healing al tot rust komt.

Het maakt voor de werking van de healing niets uit of je eraan deelneemt op het moment dat het plaatsvindt of dat je het achteraf terugkijkt. Je hebt meerdere lichamen en elk lichaam zit in een andere dimensie (realiteit), zoals fysieke dimensie hier op aarde, astrale dimensie, etc. Deze dimensies en daarmee lichamen zijn tijdloos.

Aangezien je met een healing niet werkt op je fysiek lichaam, maar op je andere lichamen, is dit tijdloos. En kun je dit fysiek op een later moment bekijken.

Channeling

Het is belangrijk om te beseffen dat er tijdens een healing met energie wordt gewerkt en dat de healer slechts het doorgeefluik (channeling) is van de connectie die wordt gemaakt. Het is absoluut niet de bedoeling dat de healer eigen energie of levensprocessen erdoorheen verwerkt. 

Je kunt een healing vergelijken met een operatie, maar dan energetisch. Als je voor je fysiek lichaam een operatie ondergaat, wil je dat dit in een schone, veilige ruimte gebeurt met gereedschap dat daarvoor bedoeld is en chirurgen die weten wat ze doen. Dat geldt voor een healing net zo. Ook daarbij is het belangrijk om het in een afgeschermde ruimte te doen (healingspace), met de juiste tooling (healingtechnieken) en de expertise die hiervoor nodig is (healingspirits en engelen).

Healingspace en healingspirits

Om er zeker van te zijn dat het om energie van een healingspirit gaat, en niet van andere intelligente wezens die zich voordoen als healingspirit, is het van belang om met een een healingspace te werken en de healing altijd via de engelen te laten lopen.

Een healingspace is een veilige ruimte om je heen. Vergelijk het met absolute privacy. Het is een afgesloten ruimte waar niets doorheen komt zodat jij je eigen innerlijke processen kunt veranderen zonder dat je andermans processen verstoort. Iedereen heeft zijn eigen levenslessen en je wilt niet dat een ander onbedoeld in jouw frequentie van healing terechtkomt.   

Of een healer wel of geen connectie kan maken met healingspirits wordt bepaald door het bewustzijnsniveau van de healer en in hoeverre de healer zelf zijn of haar eigen energiesysteem heeft geoptimaliseerd. Dit is een proces van jaren.

Healingtechnieken

Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.

Deze online sessie maakt onderdeel uit van een serie van 3 sessies: 

  1. Spanning loslaten
  2. Projecties vanuit maatschappelijke druk verminderen
  3. Trillingsfrequentie verhogen

Deze sessies, incl. healingen, zijn een APK voor je energetisch systeem. Je fysiek lichaam reinig en verzorg je elke dag. Met deze sessies kun je dit ook met regelmaat doen voor je energetische lichamen. 

Volg de hele serie. Betaal geen 37,50 euro, maar slechts 30 euro. 

On demand sessies, incl. healing: volgen wanneer het jou uitkomt

Ontvang een seintje wanneer er nieuwe sessies zijn