Menu👇

Engelen van de hogere wetten

Elke ziel heeft een rol in het universum. Engelen zijn de hoeders van de metafysische wetten. Dit zijn bovennatuurlijke wetten die het leven sturen. Er is een hiërarchie in metafysische wetten. Er zijn hogere wetten en lagere wetten. 

Werk veilig

Hogere wetten zijn heel krachtige wetten die een behoorlijke impact kunnen hebben op je leven. Daarom is het belangrijk om deze op een beschermde en veilige manier te activeren. Dit doe je via de engelen van de hogere wetten.

Werken met de engelen van de hogere wetten

Iedereen kan metafysische wetten activeren via de engelen van de hogere wetten. De uitwerking ervan verschilt echter per persoon. Hoe krachtig je een hogere wet kunt aanroepen, hangt samen met je persoonlijke ontwikkeling en je levensproces. 

Daarnaast is het raadzaam om te weten welke wetten en krachten er zijn en welke uitwerking die hebben. Want, zodra je een wet aanroept, werkt het proces zich in perfectie uit. Dus let op met wat je wenst, voor je het weet krijg je het. 

Het boek Je wil bevat uitleg over 42 metafysische wetten en krachten, oefeningen om zelf bewust hogere wetten te activeren en tips om te leven zoals jij wilt. Meer over boek Je wil

Het boek Je last bevat informatie over hoe jij een healingspace opzet en healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen. Meer over boek Je last

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt

  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken

  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

€ 22,50 incl. btw en verzending in NL. 

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie.