Engelen van de hogere wetten

Elke ziel heeft een rol in het universum. Engelen zijn de hoeders van de metafysische wetten. Dit zijn bovennatuurlijke wetten die het leven sturen. Er is een hiërarchie in metafysische wetten. Er zijn hogere wetten en lagere wetten. Hogere wetten zijn heel krachtige wetten die een behoorlijke impact kunnen hebben op je leven. Daarom is het belangrijk om deze op een beschermde en veilige manier te activeren. Dit doe je via de engelen van de hogere wetten.

Werken met de engelen van de hogere wetten

Iedereen kan metafysische wetten activeren via de engelen van de hogere wetten. De uitwerking ervan verschilt echter per persoon. Hoe krachtig je een hogere wet kunt aanroepen, hangt samen met je persoonlijke ontwikkeling en je levensproces. 

Daarnaast is het raadzaam om te weten welke wetten en krachten er zijn en welke uitwerking die hebben. Want, zodra je een wet aanroept, werkt het proces zich in perfectie uit. Dus let op met wat je wenst, voor je het weet krijg je het. 

Het boek Je wil bevat uitleg over 42 metafysische wetten en krachten, oefeningen om zelf bewust hogere wetten te activeren en tips om te leven zoals jij wilt. Meer over boek Je wil

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder