Menu👇

"De bevestiging waarom ik hier ben en wat mijn gave is, geeft rust"

Wie: Sijbe Bonsma, oprichter Big five for live Nederland

Wat: healingprogramma’s en spirituele opleiding

Waarom: “Ik merkte dat ik weer meer in mijn hoofd zat en minder op de goede afloop van zaken vertrouwde.”

"Jarno is een grootmeester in de spiritualiteit. Ik wil graag meer van hem leren en dat in mijn eigen leven en werk toepassen. "

Verlangen om spiritueel te groeien

‘Denk bewust na over wat je wilt en ga daarnaar leven’. Het is niet alleen Sijbe Bonsma’s levensmotto, hij bouwde zo ook de ‘Big five for life’ in Nederland op. Dagelijks helpt hij mensen in hun kracht te komen. “Daar moet je moeite voor blijven doen.” En die moeite doet hij. “Ik heb een verlangen om spiritueel verder te groeien.” Samen met zijn vrouw volgde hij meerdere healingprogramma’s.

Dagelijks helpt Sijbe met zijn bedrijf ‘Big five for Life’ mensen met het vinden van hun 5 belangrijkste doelen en de reden van hun bestaan. Je moet wellicht zaken opgeven om juist dat te doen wat je het liefste doet, maar daar gaat het wel om in het leven”, volgens Sijbe. “Daar word je het meest gelukkig van. En dan komen de juiste mensen om je te helpen. Daar geloof ik in. Zo kwam ook Jarno op ons pad.”

Blokkades opheffen

“Tijdens de eerste healingsessie bij Jarno heb ik met open mond gekeken. Ik besefte mij meteen dat er zo veel meer om ons heen en in ons is. Jarno kan bepaalde blokkades bij je weghalen en zaken verhelderen. Ik heb altijd vanuit mijn gevoel geleefd en ben al langer met het spirituele bezig. Dat is jaren geleden met Reiki begonnen. Heb op het spirituele vlak al veel geleerd en gedaan. De laatste tijd had ik het gevoel dat ik stilstond.

 

"Jarno kan blokkades bij je weghalen en zaken verhelderen."

Ik merkte dat ik weer meer in mijn hoofd zat en vertrouwde minder op de goede afloop van zaken. Door de programma’s te volgen, heb ik veel bijgeleerd en bevestiging voor mezelf gekregen. Jarno heeft mijn reden van bestaan nog meer perspectief gegeven, wat mijn eigen energetische gave is en wat ik mag brengen. Dat geeft veel vertrouwen en rust.

Daarnaast heeft hij me laten ervaren hoe belangrijk het is dat ik mijn energieveld afscherm. Mijn chakra’s stonden altijd open voor iedereens energie. Waardoor ik veel energie van anderen binnenkreeg en moest verwerken. Ook negatieve energie. Door de healingen van Jarno en de oefeningen die ik heb geleerd, kan ik mijn energie nu goed afschermen en me tegelijkertijd juist beter openstellen voor de ander als ik dat zelf wil.”

Hart-tot-hart-verbinding

“Bij ‘Big five for Life’ kom ik ook vaak mensen tegen die vastzitten in hun gedachten. Ik zeg altijd: leg je hoofd in de koelkast en je hart op tafel. Zo komen snel thema’s en patronen naar voren, en worden hartverlangens helder.

Het gebeurt regelmatig dat ik tijdens een training op een diepere laag met iemand contact maak, ik noem het een hart-tot-hart-verbinding. Na de training bij Jarno merk ik dat dit een verdere verdieping heeft gekregen, zo ook laatst. Het is moeilijk om na te vertellen. Het was bijna alsof ik bij diegene naar binnen kon kijken. Door mij echt af te stemmen op de persoon en situatie, kreeg ik door wat er speelde en welke vragen ik moest stellen. Heel bijzonder.”

Grootmeester in spiritualiteit

“Ik raad het andere mensen ook aan om energetisch aan de slag te gaan. Jarno is een grootmeester in de spiritualiteit. Ik wil graag meer van hem leren en dat in mijn eigen leven en werk toepassen. Ik heb zin om zo spiritueel verder te groeien.”

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Wil jij net als Marlène, Myrna, Sybe, Nienke, Rob, Sam en Ilonka jezelf ontwikkelen?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. Daarnaast hebben wij diverse online sessies, incl. healing. Deze zijn on demand en kun je volgen wanneer het jou uitkomt. volledig afgestemd op wat jij nodig hebt.