Menu👇

Hoofd leegmaken | Meditatie-healing

Vanuit je hart leven in plaats vanuit je hoofd. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral in onzekere of stressvolle perioden is het lastig om het piekeren stop te zetten en blijft het malen in je hoofd.  

En wanneer het druk in je hoofd is, is er geen ruimte om overzicht te krijgen en te relativeren. Waardoor je nog meer gaat piekeren. Een vicieuze cirkel die we gaan doorbreken met deze meditatie-healing.  

Via een healing kun je overbodige gedachten loslaten en het mechanisme dat het piekeren veroorzaakt resetten. Zodat je hoofd weer leeg is en er ruimte ontstaat om te voelen en de situatie vanuit een ander perspectief te bekijken. Ben jij hieraan toe? 

Wat gaan we doen?

We doen een meditatie-healing om overbodige gedachten uit je systeem te halen. We nemen je mee op een metafysische reis en maken gebruik van een healingspirit: een medicijnvrouw verbonden met de Dakota mountains. We koppelen los van het bewustzijn van de mens en maken verbinding met het bewustzijn van verschillende dieren. Deze dieren hebben andere zintuigen en lichten in jou op wat geheeld mag worden door de medicijnvrouw. 


Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen ervaring met meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is voldoende. 

Meld je nu aan voor de sessie Hoofd leegmaken

✅ On demand, volgen wanneer jij eraan toe bent 
👍 In 1 uur alle onnodige gedachten loslaten
👌 Anoniem deelnemen, vragen stellen per mail
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 12,50 euro

Deze sessie maakt onderdeel uit van een serie van 2: Ruimte voor vertrouwen. Volg ze allebei, betaal geen 25 euro, maar slechts 20 euro. 

Ruimte voor vertrouwen

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden