Menu👇

Opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Weten wie je in essentie bent en vanuit je authenticiteit sturing geven. Aan het verloop van je leven, in de omgang met de mensen om je heen en aan de mensen met wie je samenwerkt of aan wie je leiding geeft.

Voor ons kenmerkt spiritueel leiderschap zich door aanvoelen wat er nodig is, weten of je iets wel of niet moet doen en het juiste moment afwachten om je kansen te grijpen. Meer over spiritueel leiderschap

Iedereen kan dit leren, jij ook. 

Tijdens deze opleiding: 

 • Onderga je healingen om je vrij te maken van belemmerende (gedachten)patronen en blokkades, en om in je eigen kracht te komen. 
 • Ontwikkel jij je intuïtie, authenticiteit en autonomie. Plus je expressie daarvan. 
 • Leer je intuïtieve doelen ontwikkelen en krachtige intenties uitzetten. 

 

Programma opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

De opleiding bestaat uit verschillende healingprogramma’s aangevuld met workshops en individuele advies- en coachingsgesprekken.

Deel 1: persoonlijk leiderschap

Tijdens het eerste deel van de opleiding ligt de focus op persoonlijk leiderschap: 

 1. Wie ben ik | Hogere zelf
  5 groepssessies
  Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven. Lees meer
 2. Authenticiteit binnen je familie
  3 on demand sessies + 1 individuele sessie
  Je wordt voor een groot deel gevormd door je familie. Niet alleen door de opvoeding die je krijgt. Vooral door familiekarma, rollen en patronen binnen de familie, en energie in de familielijn die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tijdens dit programma gaan we hieraan werken en oplossen wat niet past bij jouw eigen levenslessen. Lees meer
 3. Chakra’s, optimaliseer je besturingssysteem
  3 groepssessies
  Chakra’s zijn knooppunten waar energie doorheen stroomt. Het is de connectie die ervoor zorgt dat al je lichamen werken als één geheel. Chakra’s hebben invloed op lichaam, geest en je leven. Lees meer
 4. Zuivere intuïtie, verbeter je interne waarnemingen
  4 groepssessies
  Verbeteren van innerlijk zien en innerlijk horen; samen de basis van je innerlijk weten; oftewel je intuïtie. Plus het optimaliseren van je spraak. Nodig om gehoord te worden; om je gedachten, ideeën en meningen op een ander over te kunnen brengen. Daarnaast zoomen we in op de kracht van woorden en gesprekstechnieken.  
 5. Individuele advies-/coachingsgesprekken
  3 individuele sessies
 6. Meditatie-healingen
  Onbeperkt toegang tot de meditatie-healingen Zelfliefde, Hoofd leegmaken en Spanning loslaten. 

Deel 2: spiritueel leiderschap

Tijdens het tweede deel van de opleiding ligt de focus op spiritueel leiderschap: 

 1. Wat wil ik en hoe realiseer ik dat
  3 groepssessies + 1 individuele sessie
  Door aan de energetische setting en intenties te werken, worden dingen mogelijk die voorheen onmogelijk waren. Je verandert als het ware de spelregels waardoor je het spel opnieuw kunt spelen. Hoe je het ‘nieuwe spel’ vervolgens speelt, is aan jezelf. We begeleiden je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is.
 2. De invloed van gedachten, houding en gedrag  
  4 groepssessies
  Wat jou overkomt en wat jij bereikt, roep je grotendeels over jezelf af. Dit geldt voor jou persoonlijk, maar ook voor het team of bedrijf waar jij voor werkt of leiding aan geeft. We analyseren de rode draad (van je leven en pijnpunten in je werk/team/bedrijf), de (energetische) onderliggende oorzaken daarvan en maken een actieplan om dit aan te pakken. 
 3. Waar ligt mijn kracht en hoe zet ik dat in
  7 groepssessies + 1 on demand sessie
  Krachten die je in je hebt, krachten die druk op je uitoefenen en krachten die door je heen gaan. Ontdek het verschil, leer hoe je deze krachten stuurt en hoe je optimaal gebruikmaakt van je eigen krachten. Dit healingprogramma is erop gericht om jouw krachten te ontdoen van blokkades, belemmeringen en negatieve invloeden, zodat je het volledig kunt benutten. Ook krijg je de tools aangereikt waarmee je het kracht bijzet. 

Voor wie

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière en je eigen leven. Deze opleiding is voor iedereen die vanuit eigen essentie en kracht wil leven, creëren en manifesteren. Zowel privé als zakelijk. 

Praktische informatie

 • 2-jarige opleiding. Gezien de healingen zijn de verschillende programma’s gespreid over de tijd. Dit is nodig om het te verwerken en op je in te laten werken. 
 • Groepssessies en individuele sessies live via Zoom. 
 • Opleidingsmateriaal zijn de boeken Je zijn, Je wil, Je last en Je kracht (deze laatste is in ontwikkeling) en zijn bij de prijs inbegrepen.

Startdatum opleiding Persoonlijk en Spiritueel leiderschap: 

De sessies zijn op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00/12.30 uur

Deel 1: persoonlijk leiderschap start 21 oktober 2023, 4 & 18 november, 2 & 16 december, 9 & 23 maart 2024, 6 april, 11 & 25 mei, 8 & 22 juni. 

Deel 2: spiritueel leiderschap 14 & 28 september, 12 oktober, 9 & 23 november, 7 & 21 december, 8 & 22 maart 2025, 5 & 19 april, 10 & 24 mei en 7 juni. 

De individuele sessies plannen we apart in. 

Kosten:

Wanneer je de programma’s en sessies los volgt, komt de totaalprijs op 3.700 incl. btw. Het opleidingspakket bedraagt slechts 3.100 euro, incl. btw. Dit is 600 euro goedkoper. Het is mogelijk om in 24 termijnen te betalen (neem hiervoor contact op met Astrid). 

Meld je nu aan:

Er is een beperkte hoeveelheid opleidingsplekken beschikbaar. Verzeker je van een plek en meld je vandaag nog aan. 

Docenten

De opleiding wordt gegeven door Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff. 

 • Jarno doet de healingssessies om je in je kracht te zetten.
 • Astrid de analyse, advies- en coachingssessies zodat je vol focus sturing leert geven. 

Lead to Change

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. Meer over Lead to Change

Spirituele ontwaking

Bij spirituele ontwaking kom je tot het inzicht dat er meer is dan wat je fysiek op aarde ziet. Je vraagt je af waarom je hier op aarde bent.

Lees verder

Spirituele boeken

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt

 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken

 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

€ 22,50 incl. btw en verzending in NL. 

Alles over:

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

“Het is geen mysterie, het is het wonder dat leven heet waardoor er magische momenten ontstaan."