Menu👇

Opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Weten wie je in essentie bent en vanuit je authenticiteit sturing geven. Aan het verloop van je leven, in de omgang met de mensen om je heen en aan de mensen met wie je samenwerkt of aan wie je leiding geeft. Dat is waar we aan werken tijdens de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap. 

Startdata: 18 oktober 2024
Duur: 2 jaar (25 dagdelen + 5 individuele sessies) 
Investering: € 3.100 (betalen in termijnen is mogelijk, je opleidings- of vitaliteitsbudget inzetten ook)
Locatie: Zoom

Startdatum: 18 oktober 2024 | Duur: 2 jaar (25 dagdelen + 5 individuele sessies) | Locatie: Zoom
Investering: € 3.100 (betalen in termijnen is mogelijk, je opleidings- of vitaliteitsbudget inzetten ook)

Voor wie?

Of je nu meer sturing wilt op je eigen leven en je eigen carrière, of dat je een leidinggevende functie of eigen bedrijf hebt waar je meer sturing op wilt. Deze opleiding is voor iedereen die op een authentieke, eigen wijze leiding wil geven en daarbij gebruik wil maken van alle energetische hulpmiddelen die er zijn. Zowel privé als zakelijk. 

Van 'op eigen kracht'
naar 'gebruikmaken van de krachten van het universum'.

Wat levert de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap je op?

Voor jou persoonlijk:

Niet langer meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties, maar ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aan te geven. 

Dingen in jezelf oplossen, zodat je persoonlijk groeit; in je zelfvertrouwen en zelfacceptatie, en jij je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil.  

“Wanneer jij je eigen grenzen niet herkent of aangeeft, kan een ander ze ook niet respecteren."

In jouw werk:

Op een natuurlijke en authentieke manier leidinggeven. Op een dieper level verbinding maken met je collega’s, medewerkers en klanten. Energetisch sturing geven aan je bedrijf of team, en in de gesprekken die je hebt. 

Voor ons kenmerkt spiritueel leiderschap zich door aanvoelen wat er nodig is, weten of je iets wel of niet moet doen en het juiste moment afwachten om je kansen te grijpen. Meer over spiritueel leiderschap

Iedereen kan dit leren, jij ook. 

"Het is geen mysterie. Het is het wonder dat leven heet waardoor magische momenten ontstaan."

Wie zijn de docenten?

Wij zijn Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

 • Astrid heeft ruimschoots ervaring met grote, complexe verandertrajecten binnen organisaties en het begeleiden van teams en individuen daarbij. Dit deed ze vanuit een energetische, analytische en praktische aanpak. 
 • Jarno zijn talent is om mensen (via healingen) terug te brengen naar hun ware zelf zodat zij in hun eigen kracht komen te staan.

Programma opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

De opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap bestaat uit kennissessies, healingen en individuele coaching. Tijdens het eerste deel van de opleiding ligt de focus op persoonlijk leiderschap. In het tweede deel op spiritueel leiderschap. 

Deel 1: persoonlijk leiderschap

 1. Authenticiteit
  Je ware zelf verwelkomen, respecteren en accepteren. Leren herkennen wat van jou is en wat niet. 
 2. Authenticiteit binnen je familie
  Je ontdoen van familiekarma, rollen en patronen binnen de familie, en energie in de familielijn die niet passend is bij jou en jouw levenslessen.  
 3. Chakra’s, optimaliseer je besturingssysteem
  Chakra’s zijn knooppunten waar energie doorheen stroomt. Het is de connectie die ervoor zorgt dat al je lichamen werken als één geheel; met je chakra’s stuur jij jouw leven. Van onbewust naar bewust sturing geven. 
 4. Zuivere intuïtie, verbeter je interne waarnemingen en expressie
  Verbeteren van innerlijk zien en horen, plus het optimaliseren van je spraak. Nodig om gehoord te worden; om je gedachten, ideeën en meningen over te kunnen brengen. Daarnaast zoomen we in op de kracht van woorden.  
 5. Individuele coachingsgesprekken
 6. Meditatie-healingen (onbeperkt toegang)

Deel 2: spiritueel leiderschap

 1. Wat wil ik en hoe realiseer ik dat
  Door aan de energetische setting en intenties te werken, worden dingen mogelijk die voorheen onmogelijk waren. We begeleiden je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is.
 2. De invloed van gedachten, houding en gedrag  
  Wat jou overkomt en wat jij bereikt, roep je grotendeels over jezelf af. Dit geldt voor jou persoonlijk, maar ook voor het team of bedrijf waar jij voor werkt of leiding aan geeft. We analyseren de rode draad (van je leven en pijnpunten in je werk/team/bedrijf), de (energetische) onderliggende oorzaken daarvan en maken een actieplan om dit aan te pakken. 
 3. Waar ligt mijn kracht en hoe zet ik dat in
  Krachten die je in je hebt, krachten die druk op je uitoefenen en krachten die door je heen gaan. Ontdek het verschil, leer hoe je deze krachten stuurt en hoe je optimaal gebruikmaakt van je eigen krachten. 

Data opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Startdatum vrijdag 18 oktober 2024: bekijk alle data

De groepssessies zijn van 10.00 tot 12.00/12.30 uur. Individuele sessies worden apart ingepland. 

Opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap: investering in jezelf

 • Onnodige ballast en ruis uit je leven.
 • Meer authenticiteit, zelfvertrouwen en zelfacceptatie.
 • Op een natuurlijke manier leidinggeven aan je leven en in je werk. 

Opleidingsprijs: €3.700, nu slechts €3.100. Dit is ruim €600 euro goedkoper. Het is mogelijk om in 24 termijnen te betalen. 

Opleidingsbudget of vitaliteitsbudget

Het is ook mogelijk is om de opleiding te volgen met je opleidings- of vitaliteitsbudget van je werkgever. 

Lees meer

Is deze opleiding vooral energetisch en spiritueel? Want ik ben zelf vooral zakelijk en praktisch

De opleiding is zowel energetisch als praktisch.

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. 

Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Daar begeleiden we je bij. Zowel privé als zakelijk.

Leiderschap? Ik heb mijn eigen leven niet eens op orde, is dit wel passend voor mij?

Naarmate je verder in de opleiding komt, zul je merken dat je van overleven naar leven gaat en daarna naar sturing over je leven: leiderschap. 

Iedereen kan leren leiderschap te nemen over zijn of haar eigen leven en in zijn of haar werk. Of je nu een leidinggevende functie hebt of niet. 

Kan ik met deze opleiding holistisch coach of healer worden?

Deze opleiding is bedoeld om jou te helpen je eigen talent en krachten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zodat jij volledig authentiek bent in wie jij bent en dat uitstraalt naar je omgeving. 

De sessies van het deel Krachten kun je inzetten zoals je zelf wil. Als je zelf healingen wil gaan doen (voor jezelf) dan kun je actief meedoen en opletten, en als je vooral zelf meer in je kracht wil komen, dan ‘onderga’ je de healingen. Van de mensen die dit onderdeel hebben doorlopen, is het 50/50. Dus sommigen willen er actief mee aan de slag en anderen voelen zich juist gesterkt in wie zij zijn en merken verandering in hun eigen leven en werk. 

Hoe zijn de individuele sessies opgebouwd?

De individuele sessies worden afgestemd op jou en jouw leerdoelen. Dit verschilt per persoon. De achtergrond en leerdoelen van deelnemers zijn gemêleerd. Van bestuurders en directeuren tot docenten basisonderwijs en van arbeidsongeschikten tot energetisch werkers. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze zichzelf willen bevrijden van onnodige ‘lasten die ze bij zich dragen’ en gebruikmaken van de energetische mogelijkheden die er zijn om zo hun leven én carrière meer te sturen. 

Hoe helpt deze opleiding mij naar een volgende stap in mijn leven of carrière?

Je wordt gevormd door je opvoeding, cultuur, maatschappij, eventuele religie, etc. Maar bijvoorbeeld ook door gedachtenbeïnvloeding vanuit commerciële partijen (denk aan reclames) en propaganda vanuit overheden (onder meer via scholing). 

Dit zijn allemaal energiesystemen met een eigen bewustzijn en zwaartemiddelpunt, wat van invloed is op jouw energiesysteem; wie jij bent. Hierdoor ben je vaak afgedreven van je ware zelf. Wie jij in essentie bent. Jouw energiesysteem zit zo vol met gedachten, meningen en overtuigingen van anderen. Kortom; wat anderen van jou willen of vinden dat jij moet doen. Hierdoor is het lastig om er zuiver uit te filteren wat jouw eigen wil en eigen pad is. Maar ook om volledig jezelf te zijn en vanuit je eigen kracht op een natuurlijke manier de leiding te nemen. 

Deze opleiding is een combinatie van kennis, healingen en coaching. 

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Daar begeleiden we je bij.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze opleiding en hoeveel zelfstudie wordt er verwacht?

De opleiding bevat 25 groepssessies van elk 2 a 2,5 uur. Dit is op de vaste data zoals aangegeven op deze site. 

De 5 individuele sessies duren gemiddeld 1,5 a 2 uur. Deze plannen we apart met je in. 

Daarnaast volg je een aantal on demand sessies van ongeveer 1 uur. Dit kun je zelf inplannen in de betreffende periode van de opleiding. 

Tijdens deel 1 Persoonlijk leiderschap zijn de boeken Je zijn en Je wil studiemateriaal. Het is de bedoeling dat je de oefeningen daaruit en een aantal andere oefeningen eigen maakt. En ervaart wat dit voor je doet. De zelfstudie is gemiddeld 0,5 a 1 uur per week. 

Tijdens deel 2 Spiritueel leiderschap zijn de boeken Je last en Je kracht studiemateriaal. Daarnaast krijg je een aantal opdrachten mee ter voorbereiding op de sessies. De zelfstudie is gemiddeld 0,5 a 1 uur per week.

Krijg ik na het doorlopen en afronden van de opleiding een diploma of certificaat die erkend is?

Onze opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap is uniek in Nederland, en wereldwijd. De combinatie van kennis, healingen en coaching maakt dat het volledig is toegespitst op jou en wat jij nodig hebt om in jouw eigen kracht en authenticiteit te komen en vanuit daar leiding te geven. 

Spiritualiteit is een verzamelterm, net als eetgelegenheden. En net zoals er bij eetgelegenheden een verschil is tussen de snackbar en een 5-sterren restaurant, is er ook een verschil in het beoefenen van spiritualiteit. Van entertainment-spiritualiteit (gewoon omdat het leuk is) tot heelheid-spiritualiteit met als doel jezelf te helen en te ontwikkelen zodat jij je hoogste levenspad kunt gaan leven. Wij leren je heelheid-spiritualiteit toe te passen. 

Wij hebben een kwaliteitsstandaard waarin we geen concessies doen om te voldoen aan de regels en normen van de gevestigde orde. Dat is bijvoorbeeld ook de reden dat we zelf onze boeken uitgeven. We geven je dus geen erkend diploma of certificaat na afronding van de opleiding. Het bewijs van deelname is de verandering in je leven en in je werk die je tot stand kunt brengen door alles wat je tijdens de opleiding geleerd en gedaan hebt.  

Je potentieel
"De grootste invloed op je leven is het potentieel dat je in je hebt. Dat is wat te ontdekken valt tijdens je leven. Laat je leven niet beperken door invloed van buitenaf, bijvoorbeeld wat anderen van je denken, willen of eisen. Maar, leg jezelf ook geen beperkingen op, omdat je bepaalde talenten nog niet in jezelf ontdekt hebt.

Elke vaardigheid vraagt aandacht om succesvol te ontplooien. Het één gaat je wellicht gemakkelijker af dan het ander, maar het zegt niks over hoe goed je in iets kan worden. Geef niet zomaar op. Niet het maximale uit je leven halen kost je uiteindelijk meer moeite."

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Tijdens de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap begeleiden we je daarbij. 

Business en spiritualiteit

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. 

Bedrijfshealing

Door projecties, medewerkers en klanten wordt je bedrijf een kant op geduwd. Met een bedrijfshealing stuur je het weer in de juiste richting.

Lees verder

Wie zijn wij?

Wij zijn Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

 • Astrid heeft ruimschoots ervaring met grote, complexe verandertrajecten binnen organisaties en het begeleiden van teams en individuen daarbij. Dit deed ze vanuit een energetische, analytische en praktische aanpak. 
 • Jarno zijn talent is om mensen (via healingen) terug te brengen naar hun ware zelf zodat zij in hun eigen kracht komen te staan.
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.