Menu👇

Bedrijfshealing

Met een bedrijfshealing reinig je jouw bedrijf energetisch en zet je het weer in de juiste richting. Het is raadzaam om dit regelmatig te doen. Niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor jezelf. 

Bewustzijn en zwaartemiddelpunt bedrijf

Zoals in het boek Je wil beschreven, heeft een bedrijf een eigen bewustzijn en zwaartemiddelpunt. Door projecties (gedachten en meningen van anderen op het bedrijf), medewerkers en klanten wordt het bedrijf een bepaalde kant op gestuurd.

Relatie energie bedrijf en oprichter

De energie van een bedrijf heeft een rechtstreekse connectie met de energie van de oprichter. Omdat het ontstaan is uit de creatie- en manifestatiekracht van die persoon. Dit betekent dat als er veel (negatieve) projecties op het bedrijf zijn, dit automatisch een (negatieve) invloed heeft op jou. Wat zich bijvoorbeeld uit in fysieke of mentale klachten. 

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het dus van belang om regelmatig te kijken naar de energieën die van invloed zijn op je bedrijf of dat wel past bij de idealen en overtuigingen waarmee jij het bedrijf hebt opgericht en de intenties die jij voor je bedrijf hebt.   

Wat gaan we doen?

Tijdens een bedrijfshealing: 

  • neutraliseren we projecties en magische invloeden op het bedrijf
  • zorgen we ervoor dat jij en het bewustzijn van het bedrijf weer op dezelfde lijn zitten
  • optimaliseren we het levenspad van het bedrijf voor de komende periode en die van de oprichters

Praktische informatie

  • Een bedrijfshealing duurt gemiddeld 2 uur en is via Zoom.  
  • De prijs is 300 euro, excl. btw. 

Leiding en healing

De bedrijfshealing doen we samen en bestaat uit 2 delen:

  • Deel 1: terwijl Astrid de sessie leidt om tot de kern voor groei te komen, doet Jarno op de achtergrond de healing die nodig is om blokkades, magische beïnvloedingen, etc. te verwijderen.
  • Deel 2: intentie voor groei uitzetten en via healing levenspaden hiervoor optimaliseren. 

Lead to Change

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. Meer over Lead to Change