Menu👇

Valse karma oplossen | Healing

Zoals in het boek Je last beschreven, is valse karma een mechanisme met een eigen bewustzijn dat in jouw energiesysteem is geprogrammeerd en wordt aangestuurd door hoge magiërs. Via dit valse karma kunnen zij op grote schaal gedachten sturen en mensen in emoties laten gaan, zoals woede, paniek en angst. Valse karma wordt ingezet om de samenleving te kunnen beheersen. 

Aangezien het een mechanisme is dat in jouw energiesysteem is geprogrammeerd, voelt het als eigen. Waardoor je denkt dat de gedachten en emoties van jezelf zijn. Om in je eigen kracht te kunnen staan en vanuit je eigen ik te handelen, is het cruciaal om deze mechanismen uit je systeem te verwijderen. 

Wat gaan we doen?

Via een healing verwijderen we deze mechanismen en laten we de ruimte die is ontstaan opvullen met eigen energie. Het is een complexe en diepgaande healing die absoluut vanuit veiligheid moet gebeuren. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen kennis van meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is al voldoende. 

Praktische informatie

  • De sessie duurt 1,5 a 2 uur.
  • Live online deelnemen via Zoom. 
  • Datum eerstvolgende healingsessie Valse karma oplossen: zondagavond 13 oktober om 20.00 uur. 

De prijs bedraagt 27,50 euro.

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden