Menu👇

Zelfliefde | Meditatie-healing

Meditatie-healing voor meer acceptatie, vergeving en zachtheid richting jezelf. Kortom, meer zelfliefde. Ook ondersteunt deze meditatie-healing tijdens (onzichtbare) rouwprocessen. 

Wat is zelfliefde en waarom is dat belangrijk?

Zelfliefde is een combinatie van zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het is de basis van hoe jij het leven ervaart. Wanneer jij van jezelf houdt en jezelf waardeert om wie jij bent, heb je veel minder de neiging om deze erkenning buiten jezelf te zoeken. Lees meer over zelfliefde

Wat zijn onzichtbare rouwprocessen en heb ik die ook?

Er is sprake van een onzichtbaar rouwproces als je afscheid moet nemen van iets of iemand zonder dat het ophoudt te bestaan. Afscheid nemen van iets of iemand betekent meestal dat je een andere weg inslaat dan je je eerder had voorgesteld of gewenst. Meer over onzichtbare rouwprocessen

Wat gaan we doen?

We doen een meditatie-healing waarbij we goddelijke kwaliteiten toevoegen aan onze innerlijke wereld en buitenwereld. Waardoor er meer liefdevolle, vreugdevolle energie in je systeem komt en daarmee zachtheid in jezelf.  

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen kennis van meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is al voldoende.  

Meld je nu aan voor de sessie Zelfliefde

👉 On demand, kijken wanneer het jou uitkomt
👍 In 30 minuten meer zachtheid en vergeving richting jezelf
👌 Anoniem deelnemen, vragen stellen per mail
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 12,50 euro, onbeperkt beschikbaar

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden