Chakra's

Een chakra is een krachtveld dat het lichaam fysiek en mentaal aanstuurt. Het is letterlijk de verbindende factor van al je verschillende lichamen. Je fysiek lichaam alleen heeft al meer dan honderd chakra’s. Een aantal daarvan behoort tot de twaalf hoofdchakra’s, de overige chakra’s zijn energiepunten, zoals in handen en voeten.

Chakra's in fysiek lichaam en daarbuiten

Naast de hoofdchakra‚Äôs in je fysiek lichaam (1e chakra t/m 7e chakra), heb je hoofdchakra‚Äôs daarbuiten; ook wel de spirituele chakra’s genoemd. Deze chakra’s zorgen voor:

  • de verbinding tussen je verschillende lichamen (8e chakra t/m 11e chakra)
  • de connectie met je hoger bewustzijn (12e chakra)¬†

Dit vormt samen je besturingssysteem. Via de energiestromen tussen de chakra’s wissel je informatie uit en geef je vorm aan je levenspad en het verloop ervan.

Chakra's leren aansturen

Wanneer jij leert je chakra’s aan te sturen, zorg je er niet alleen voor dat je lekker in je vel zit, maar neem je zelf de touwtjes van je leven in handen.

“Ga niet als een marionet door het leven, door je chakra's bewust te sturen, pak jijzelf de touwtjes in handen."

Wat is een chakra

Een chakra is een krachtveld dat het lichaam fysiek en mentaal aanstuurt. Het is de verbindende factor van al je verschillende lichamen.

Lees verder
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de¬†metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je cre√ęert en manifesteert.¬†

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essenti√ęle intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder