Chakra's

Een chakra is een krachtveld dat het lichaam fysiek en mentaal aanstuurt. Het is letterlijk de verbindende factor van al je verschillende lichamen. Je fysiek lichaam alleen heeft al meer dan honderd chakra’s. Een aantal daarvan behoort tot de twaalf hoofdchakra’s, de overige chakra’s zijn energiepunten, zoals in handen en voeten.

Chakra's in fysiek lichaam en daarbuiten

Naast de hoofdchakra’s in je fysiek lichaam (1e chakra t/m 7e chakra), heb je hoofdchakra’s daarbuiten; ook wel de spirituele chakra’s genoemd. Deze chakra’s zorgen voor:

  • de verbinding tussen je verschillende lichamen (8e chakra t/m 11e chakra)
  • de connectie met je hoger bewustzijn (12e chakra) 

Dit vormt samen je besturingssysteem. Via de energiestromen tussen de chakra’s wissel je informatie uit en geef je vorm aan je levenspad en het verloop ervan.

Chakra's leren aansturen

Wanneer jij leert je chakra’s aan te sturen, zorg je er niet alleen voor dat je lekker in je vel zit, maar neem je zelf de touwtjes van je leven in handen.

“Ga niet als een marionet door het leven, door je chakra's bewust te sturen, pak jijzelf de touwtjes in handen."

Wat is een chakra

Een chakra is een krachtveld dat het lichaam fysiek en mentaal aanstuurt. Het is de verbindende factor van al je verschillende lichamen.

Lees verder

Alles over:

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.