Menu👇

Spanning loslaten | Meditatie-healing en oefeningen

Spanning is energie die je in je energiesysteem (lichamen, chakra’s, aura en energieveld) vasthoudt. Ontladen van energie is essentieel om je te ontdoen van overbodige energie. Via deze healing zorgen we ervoor dat je in één keer een flinke dosis energie loslaat, waardoor de spanning afneemt.

Je bent ontspannen als je de dingen doet die je leuk vindt, een prettige thuissituatie hebt en je geen zorgen hoeft te maken om je primaire levensbehoeften. Toch heeft iedereen weleens een moment dat het op één van deze aspecten niet zo lekker loopt. Bijvoorbeeld als je werk doet dat je niet leuk (meer) vindt, je relatie stroef verloopt of als het thuis heel druk is met de kinderen. In deze situaties kan de spanning dusdanig opbouwen dat je het allemaal niet meer overziet. Je raakt gespannen of overspannen.

Het is goed om geregeld ineens een flinke hoeveelheid overbodige energie los te laten. Zodat de spanning afneemt en je weer (meer) overzicht krijgt om de situatie aan te kunnen. Speciaal hiervoor hebben we deze online sessie, incl. meditatie-healing ontwikkeld: Spanning loslaten. 

Wat gaan we doen?

We doen oefeningen waardoor jij in het hier en nu komt. Daarnaast doen we een healing om in 1 keer veel overbodige energie te ontladen, uit je systeem los te laten. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen kennis van meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is al voldoende.  

Online sessie Spanning loslaten

👉 On demand, kijken wanneer het jou uitkomt
👍 In 1 uur flink veel energie ontladen
👌 Anoniem deelnemen, mogelijkheid om vragen te stellen
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 12,50 euro

Deze online sessie maakt onderdeel uit van een serie van 3 sessies: 

  1. Spanning loslaten
  2. Projecties vanuit maatschappelijke druk verminderen
  3. Trillingsfrequentie verhogen

Deze sessies, incl. healingen, zijn een APK voor je energetisch systeem. Je fysiek lichaam reinig en verzorg je elke dag. Met deze sessies kun je dit ook met regelmaat doen voor je energetische lichamen. 

Volg de hele serie. Betaal geen 37,50 euro, maar slechts 30 euro. 

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden