Menu👇

Spiritualiteit, een trend of een noodzaak?

Steeds meer mensen zijn op de één of andere manier bezig met spiritualiteit. Van mediteren en reiki tot kundalini en van tarotkaarten en edelstenen tot pendels. Dat er meer is dan dat we fysiek kunnen waarnemen, zien steeds meer mensen in. Maar, wat is er meer? Waarom ben ik hier op aarde? Vragen waardoor mensen zoekende zijn. Zoekend in spiritualiteit, zich spiritueel willen ontwikkelen of zelfs healer, spiritueel coach, holistic coach of medium (willen) worden.

Luchtenergie, dimensies worden zichtbaarder

Het is logisch dat steeds meer mensen zoekende zijn en zich richten tot de spiritualiteit. De energie op aarde is aan het veranderen. We zitten midden in een transformatie van aarde-energie naar luchtenergie:

 • Het astrologische tijdperk van 2160 jaar verandert van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk (luchtteken). 
 • De cyclus van 360 jaar waarbij er een planeet en teken overheersen, verschuift van Saturnus – Maagd naar Jupiter – Weegschaal (luchtteken). 
 • De samenstanden van Jupiter en Saturnus die ongeveer 200 jaar lang om de 20 jaar plaatsvinden in de tekens van een element vonden afgelopen 200 jaar plaats in aardetekens, de komende 200 jaar is dit in luchttekens. 

Doordat we overgaan naar luchtenergie vallen geleidelijk filters weg bij mensen en worden andere dimensies steeds beter waarneembaar. Denk bijvoorbeeld aan de astrale wereld; dit is de wereld waar je met je astraallichaam naartoe gaat als je slaapt. Het wordt dus steeds belangrijker om te leren hoe het energetisch in elkaar zit. Zodat jij onderscheid kunt maken tussen je eigen energie en de energie die niet van jou is, maar die je wel voelt. 

Nieuwe energie, nieuwe inzichten

Daarnaast bevat energie informatie. Door de transformatie van energie, komt er nu dus andere informatie naar de aarde dan dat we eerder hadden. Hierdoor krijg je ook andere ingevingen dan voorheen. Dit verklaart ook waarom steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in spiritualiteit. Zoals beschreven, gaan we over naar luchtenergie en dat blijft de rest van ons huidige leven zo. Nu zitten we in een transformatie en is het nog allemaal nieuw. Maar we zullen er steeds beter mee leren omgaan en steeds beter leren hoe we telepathisch met elkaar een connectie maken. Overigens worden we hierbij geholpen door de bewustzijnslagen die in september 2020 op aarde ontstaan zijn.

Noodzaak om te veranderen

Het is dus een noodzaak om jezelf spiritueel te ontwikkelen, oftewel bewuster te worden. Uiteraard is het ook zo, dat als er ergens vraag naar is, dat het commercialiseert. Dat is met spiritualiteit net zo. Mensen zijn zoekende, willen gerustgesteld worden, zoeken bevestiging, willen een prettige beleving of gelijkgestemden ontmoeten. Daar spelen natuurlijk tal van commerciële partijen op in. Stel jezelf dan ook de vraag wat jij met spiritualiteit wilt bereiken en kijk of het daarbij aansluit. 

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Spirituele ontwaking

Bij spirituele ontwaking kom je tot het inzicht dat er meer is dan wat je fysiek op aarde ziet. Je vraagt je af waarom je hier op aarde bent.

Lees verder

Spirituele boeken

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

“Het is geen mysterie, het is het wonder dat leven heet waardoor er magische momenten ontstaan."

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie.