Menu👇

Energie in de familielijn (generaties) | Healing

Je bent niet verantwoordelijk voor wat een ander doet. Toch draag je dit wel met je mee. Via de familielijn (bloedlijn) wordt energie van generatie op generatie doorgegeven. Ook energie die is ontstaan door oordelen over een familie of destructief gedrag binnen de familie. 

Hierdoor draag je veel energie met je mee die niet bij je hoort. Waardoor het lastig is om te zien en accepteren wie je bent. Voor jezelf en voor anderen. 

Via een healing kun je energie in de familielijn neutraliseren en oplossen. Zowel voor jezelf als voor je (groot)ouders en (klein)kinderen. Tijdens deze sessie gaan we hieraan werken. 

Wat gaan we doen?

We doen oefeningen en een healing om belemmerende en destructieve energie binnen de familielijn te verminderen waardoor er meer ruimte ontstaat voor jouw eigen energie. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen ervaring met meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is voldoende. 

Meld je nu aan voor de sessie 'Energie in de familielijn'

✅ On demand, volgen wanneer jij eraan toe bent 
👍 In 1 uur flink veel oplossen
👌 Anoniem deelnemen, vragen stellen per mail
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 12,50 euro

Onderdeel van familieprogramma

Dit programma bestaat uit 1 persoonlijke healing gericht op jouw familie + 3 online sessies, incl. healing:

  1. Familiekarma oplossen
  2. Jij binnen jouw familiesysteem
  3. Energie in de familielijn (generaties)

Lees meer

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder