Wat is spiritualiteit?

“Voor ons betekent spiritualiteit er naartoe werken dat je gaat stralen van binnenuit. Echt van binnenuit stralen omdat je blij bent met jezelf, de relaties die je hebt en de dingen die je doet. Je leeft zoals het voor jou bedoeld is en dat straal je uit; je hebt een stralende uitstraling. 

Er is een groot verschil tussen een lachend gezicht opzetten en een stralende uitstraling hebben. Het lijkt misschien eenvoudig, toch zie je als je om je heen kijkt veel mensen die allesbehalve stralen. Mensen die eerder bezig zijn met overleven in plaats van te leven. Of die juist het leven uitzitten in plaats van te beleven. Dat vinden wij zo zonde.

Een stralende uitstraling heb je alleen als je leeft vanuit je eigen wijsheid; je intuïtie, en de dingen die dat belemmeren aanpakt en oplost. Iedereen heeft situaties in zijn of haar leven die lastig, vervelend of pijnlijk zijn. En als je het niet oplost of er geen lessen uit leert, dan blijft het in een of andere vorm terugkomen. Net zolang totdat je het wel aanpakt. 

Met healingen kun je ervoor zorgen dat je in elk geval geen onnodige lastige, pijnlijke of vervelende situaties op je pad krijgt. Maar alleen de situaties die je nodig hebt om je levenslessen te leren en er persoonlijk van te groeien. Dat scheelt al enorm. 

Door spiritualiteit in je dagelijkse leven toe te passen, zoals jezelf spiritueel afschermen, is het gemakkelijker om je eigen energie op peil te houden, situaties te doorzien en vanuit je eigen wijsheid; je intuïtie te reageren.

“Een stralende uitstraling heb je wanneer je leeft vanuit je eigen wijsheid; je intuïtie, en de dingen die dat belemmeren aanpakt en oplost."

We hebben het bewust over je eigen wijsheid. In de Nederlandse taal heeft eigenwijsheid vaak een negatieve lading, iemand die van niets of niemand iets wil aannemen: “Doe niet zo eigenwijs”. Voor ons is je eigen wijsheid het belangrijkste wat er is. 

“Met eigen wijsheid bedoelen wij de wijsheid die op een dieper level in jezelf zit, de signalen en hints herkennen die je vanuit je gidsen krijgt en weten welke metafysische (spirituele) wetten je in welke situatie kunt aanroepen."

Toegang tot je eigen wijsheid kun je ontwikkelen. De opleiding Intuïtief leven hebben we speciaal hiervoor opgezet. Om onnodige ballast van je af te gooien en gemakkelijker bij je eigen wijsheid, je intuïtie, te komen zodat je daarnaar kunt handelen.  

Dat laatste, ernaar handelen, is wat ons betreft ook een belangrijk onderdeel van spiritualiteit. Iets zeggen is iets heel anders dan het ook daadwerkelijk doen. Wanneer je echt wilt leven vanuit je eigen wijsheid, je intuïtie, dan betekent dat ook knopen doorhakken, grenzen aangeven en prioriteiten stellen. Doen wat goed voor je is en dat op een integere manier met respect naar de mensen om je heen.

Dat kan knap lastig zijn. Je wordt allemaal gevormd door de opvoeding die je meekrijgt, wat je meemaakt en met wie je omgaat. En dan hebben wij het nog niet eens over andere levens, karma die je als bagage meeneemt en de levenslessen waarmee je hier op aarde bent. Iedereen heeft patronen, overtuigingen en gedachten bij zich die je ervan weerhouden niet volledig jezelf te zijn. 

Wanneer je mentaal hartstikke sterk bent en er flink tegenaan gaat, kun je dit doorbreken. Dat is keihard werken, terwijl er ook een andere, zachtere manier is om jezelf hiervan te bevrijden. Via healingen kun je deze patronen, overtuigingen en gedachten langzaamaan neutraliseren en weghalen. Waardoor het een stuk makkelijker wordt om volgens je eigen wijsheid te gaan leven. 

En naarmate iets makkelijker gaat, wordt het ook leuker en ga je er steeds een stapje verder in. Totdat je zover bent dat je ervan straalt. Dat je straalt van binnenuit.”  

Liefs

Jarno & Astrid

“Word niet zoals een ander,
word wie je echt bent om in je ware kracht te komen staan.”

Spirituele ontwaking

Bij spirituele ontwaking kom je tot het inzicht dat er meer is dan wat je fysiek op aarde ziet. Je vraagt je af waarom je hier op aarde bent.

Lees verder

Spirituele boeken

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder