Menu👇

Jij binnen jouw familiesysteem | Healing

Hoewel jij een individu bent, ben je ook onderdeel van familiesystemen. Families in dit leven, zoals de familie waar je in geboren bent en eventuele aangetrouwde familie(s). Maar ook families uit andere levens. 

Binnen een familiesysteem vervul je rollen. Aan elke rol kleven verwachtingspatronen en overtuigingen waar je aan moet voldoen. Daarnaast is er een continue wisselwerking tussen de plek die jij binnen de familie krijgt en de ruimte die je zelf neemt. 

Door je los te maken van de projecties voortkomend uit familierollen, ontstaat er meer ruimte voor jou als individu. Waardoor jij als persoon krachtiger staat binnen het geheel van de familie en je meer ‘onderhandelingsruimte’ hebt in de continue wisselwerking. 

Via een healing kun je belemmerende familiepatronen oplossen die jij niet nodig hebt om je levenslessen te leren. Dat is wat we doen tijdens deze online sessie. 

Wat gaan we doen?

We doen een healing om je los te maken uit familierollen die niet (langer) bij je passen. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen ervaring met meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is voldoende. 

Meld je nu aan voor de sessie Jij en jouw familiesysteem

✅ On demand, volgen wanneer jij eraan toe bent 
👍 In 1 uur flink veel oplossen
👌 Anoniem deelnemen, vragen stellen per mail
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 12,50 euro

Onderdeel van familieprogramma

Dit programma bestaat uit 1 persoonlijke healing gericht op jouw familie + 3 online sessies, incl. healing: 

  1. Familiekarma oplossen
  2. Jij binnen jouw familiesysteem
  3. Energie in de familielijn (generaties)

Lees meer

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder