Menu👇

Wat is karma?

Wat is karma precies? Het is de bagage die je meeneemt uit andere levens en wat je opbouwt in dit leven. Het zijn verbintenissen en contracten die je bent aangegaan, energetische levenslessen die net zolang terugkomen totdat ze afgesloten of opgelost zijn. Veel van de situaties die zich voordoen in je leven, komen voort uit karma.

Welke vormen van karma zijn er?

Je hebt verbintenissen met familie, bekenden en onbekenden. Karma dat jij in te lossen hebt en dat anderen bij jou in te lossen hebben. Levenslessen die jij wilt leren en levenslessen die jullie gezamenlijk willen leren. Je draagt ook karma bij je dat overbodig, oneigenlijk of onecht is. Deze dragen niets bij aan je huidige levenslessen en zorgen voor onnodig veel karmische situaties die je moet uitwerken. 

Belangrijkste levenslessen: wond van de ziel

De belangrijkste levenslessen en bijbehorende verbintenissen hebben een relatie met een wond van je ziel die jouw hoger bewustzijn (je ware zelf) in dit leven wil helen. Er komen situaties op je pad om de problemen van de wond zichtbaar te maken, zodat je het kunt aanpakken en oplossen. Wanneer iets terugkomt als een rode draad in je leven, dan is dat een probleem uit andere levens waar je ongevoelig voor bent. Je merkt het probleem in jezelf niet op, waardoor het steeds opnieuw in situaties tot uiting moet komen. 

Wanneer komt het tot uiting?

Je levensplan bevat ijkpunten die hoe dan ook gebeuren. De weg ernaartoe is het levenspad dat je zelf kiest. Wat je onderweg tegenkomt, zijn karmische situaties. Wanneer je deze tegenkomt, hangt nauw samen met de huidige stand van de planeten en de stand tijdens je geboorte. De combinatie van de energie van de planeet en het teken waar het in staat, het levensgebied waar het doorheen gaat en of het een connectie maakt met één of meerdere van je geboorteplaneten, zorgt voor een eventuele trigger tot transformatie. Hoe je daarmee omgaat, is aan jezelf; ervan leren of het negeren. 

Door de transformatie van aarde-energie naar luchtenergie gaat alles sneller dan vroeger. Je krijgt in rap tempo voorgeschoteld wat je hebt laten liggen. Waar je er vroeger meerdere levens over deed om karmische contracten op te lossen, kan dit nu in een paar jaar. Heel veel kan snel opgelost worden en je kunt heel snel dingen bereiken in je leven. Je kunt ook heel snel grote tegenslagen krijgen. Niet om je te pijnigen, maar om het in jezelf op te lossen, wat nodig is om mee te kunnen in de hogere energiefrequentie. Het boek Je last helpt je hierbij; van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma. 

Hoe komt je levensles op je pad?

De vorm waarin karma tot uiting komen, ligt grotendeels aan jezelf en kun je veranderen. Wanneer je het negeert of niet oplost, blijft het terugkomen. Elke keer iets duidelijker, vaak harder; immers wie niet horen wil, moet maar voelen. 

Je kunt dit doorbreken en ervoor zorgen dat levenslessen op een soepelere en aangenamere manier zich aandienen. Dit doe je onder meer door overbodige karma op te lossen, jouw energieveld en chakra’s te reinigen (dit is immers jouw besturingssysteem waarmee jij je leven stuurt). Maar ook praktisch: jouw karma en levenslessen leren herkennen en dat aanpakken en oplossen. 

Ben jij klaar met hoe het nu gaat en wil je jouw lessen op een prettige manier leren? Volg onze opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap, een combinatie van kennis, healingen en coaching. 

Via de healingen bevrijdt jij jezelf van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Tijdens deze opleiding coachen wij je hierin. 

Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Wat is karma?

Jouw karma is de bagage die je meeneemt uit andere levens en wat je opbouwt in dit leven. Veel situaties komen voort uit karma.

Lees verder

Wat is dharma?

Wat is dharma? Dharma gaat over op de manier waarop jij je gedraagt in levensgebieden. Leef je vanuit dharma of karma?

Lees verder

Ladies of dharma

De ladies of dharma zijn de begeleiders van het leven en helpen je om boven de materie uit te stijgen. Ze zijn verbonden met Mercurius.

Lees verder

Online sessies, incl. healing uitgelicht

Vooral in relaties binnen de familie zijn er vaak veel karmische verbanden. Waarom? Jouw hoger bewustzijn (hogere zelf) kiest de familie uit die het beste past bij jouw levensplan, het karma dat je op wilt lossen en de levenslessen die je wilt leren. Je familie is immers een van de meest vormende omgevingen in je leven. 

Vaak komen karmische-verbintenissen en beloften aan jezelf voort uit verzet in andere levens dat onder de ‘Krachten van weerstand’ zulke grote proporties heeft aangenomen, dat het opnieuw in je leven komt om ermee te leren omgaan. 

Valse karma is een mechanisme met een eigen bewustzijn dat wordt aangestuurd door hoge magiërs. Aangezien het in jouw energiesysteem is geprogrammeerd, voelt het als eigen. Waardoor je denkt dat de gedachten en emoties van jezelf zijn. Om in je eigen kracht te staan en vanuit je eigen ik te handelen, is het cruciaal om deze mechanismen uit je systeem te verwijderen. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Astrid van Pluuren in The Trueman Show van Jorn Luka

Jorn Luka: “Het boek ‘Je zijn’ probeert je middels een goed verhaal en onwijs praktische tips dichter bij je kern te krijgen. Want hoe dichter je bij je kern staat, hoe minder makkelijk je te manipuleren bent, hoe minder je in angst leeft, hoe meer je leeft vanuit vertrouwen en hoe makkelijker je daadwerkelijke levensdoelen zult achterhalen. Vanuit daar wordt het veel makkelijker om deze doelen te manifesteren. En dat komt goed uit, want hoe je dat het beste voor elkaar krijgt, staat weer beschreven in het boek ‘Je wil’.”

Bekijk de podcast

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 

“Ware inzichten en healing waarmee jij in je eigen kracht komt en jouw paradijs op aarde creëert."

Alles over: