Menu👇

Spiritualiteit voor beginners

Heb je inmiddels in de gaten dat er meer is dan je fysiek kunt waarnemen, maar ben je nog zoekende in wat er precies meer is, wat je daarmee kunt en wat jouw talenten daarin zijn? Bekijk dan onderstaand overzicht Spiritualiteit voor beginners. 

Wat is spiritualiteit?

Spiritualiteit is een verzamelterm, net als eetgelegenheden. En net zoals er bij eetgelegenheden een verschil is tussen de snackbar en een 5-sterren restaurant, is er ook een verschil in het beoefenen van spiritualiteit. Van entertainment-spiritualiteit (gewoon omdat het leuk is) tot heelheid-spiritualiteit met als doel jezelf te helen en te ontwikkelen zodat jij je hoogste levenspad kunt gaan leven. Wij leren je heelheid-spiritualiteit via onze boekenonline sessies met healingen en opleiding.  

Lees het artikel Wat is spiritualiteit

Waar begin jij jouw zoektocht in spiritualiteit?

Wat ons betreft pas je spiritualiteit toe om je leven meer sturing te geven. Zodat je jouw zielsmissie op een aangename en plezierige manier kunt volbrengen. Dit begint met weten wie je in essentie bent en hoe je energetisch in elkaar zit, trouw blijven aan jezelf en leven vanuit je eigen energie. 

In het boek Je zijn is je volledige energiesysteem (lichamen, chakra’s, je aura en je energieveld) uitgelegd, wat daarop van invloed is en hoe je de energie zelf kunt sturen. Ook bevat het energetische oefeningen om meer bij je eigen energie te komen en te blijven. Probeer alvast een aantal energetische oefeningen.  

Met het healingprogramma Wie ben ik | Hogere Zelf kom je meer bij je authentieke zelf. Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Leren communiceren met je hoofdgids en blokkades op de connectie met de bron oplossen. Dit en meer staat centraal tijdens dit healingprogramma.  

Weten wie je bent, ontdekken wat je wil

Zodra je beter weet wie je in essentie bent, komt als vanzelf de vraag: Wat wil ik nou echt? Wat kom ik hier op aarde doen? En vervolgens, hoe krijg ik dat voor elkaar? Het boek Je wil en de online sessie Ontdek wat je wil en hoe je dat realiseert geven je inzichten om deze vragen voor jezelf te beantwoorden. 

Vaak word je afgeleid van wat je wil doordat je meebeweegt met of wordt opgeslokt door andermans energie, keuzes en emoties. Wil je leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Spiritueel ontwikkelen; het begin

Lees je goed in en wees kritisch in wat je wel en niet doet. Let op de kwaliteit van wat er wordt aangeboden. Energie is ontzettend krachtig en dit wordt door de transitie naar luchtenergie alleen maar sterker. Hier wil je zorgvuldig mee omgaan. 

Uitgelicht: Meditatie-healingen

"Het is geen mysterie; het is het wonder dat leven heet waardoor magische momenten ontstaan."

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Spirituele ontwaking

Bij spirituele ontwaking kom je tot het inzicht dat er meer is dan wat je fysiek op aarde ziet. Je vraagt je af waarom je hier op aarde bent.

Lees verder

Spirituele boeken

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

“Het is geen mysterie, het is het wonder dat leven heet waardoor er magische momenten ontstaan."

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie.