Vrouwelijke en mannelijke kracht

Creatie en manifestatie; vrouwelijke kracht en mannelijke kracht. Door de vrouwelijke kracht en mannelijke kracht te combineren, ontstaat levenskracht. Dit is een drie-eenheid, waarbij je chakra’s sturing geven aan deze levenskracht. 

Om volop in je eigen kracht te staan, is er balans nodig. Balans tussen je vrouwelijke energie en mannelijke energie. En balans in de aansturing vanuit je chakra’s

“Creëer geen innerlijke strijd door feminisme of masculinisme. Bundel je vrouwelijke en mannelijke kracht voor synergie in je leven.”

“Erkenning van de vrouwelijke kracht in je, creëert een creatieve gemoedstoestand in je hogere geest. Deze toestand helpt je te begrijpen hoe het leven werkt. Omdat het leven zelf voortkomt uit creativiteit. Begrijp dat beide krachten in elk persoon aanwezig zijn: het vrouwelijke in het mannelijke, het mannelijke in het vrouwelijke. Het is een kracht waarmee je kunt werken om je leven te ondersteunen op een manier die bij jou past. Wees je er dus van bewust dat je geen delen van jezelf ontkent, het maakt je minder krachtig.”

Meer weten over de rol van vrouwelijke en mannelijke kracht en wat de onderdrukking daarvan betekent voor jouw creatie- en manifestatiekracht? Het komt uitgebreid aan bod in het boek Je wil

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Alles over

Online sessies, incl. healing: volgen wanneer het jou uitkomt

“Word niet zoals een ander,
word wie je echt bent om in je ware kracht te komen staan.”