Spiritueel leven

Spiritueel leven betekent in de basis vertrouwen op je gevoel of je innerlijk weten. Ook al kun je niet onderbouwen waarom het zo is, je voelt of weet dat het zo is. En daarom handel je daarnaar. Spiritueel leven betekent ook weten hoe je energetisch in elkaar zit, hulp van je gidsen herkennen en aannemen, en gebruikmaken van de wetten en krachten van het universum.

Van argumenten naar intuïtie

Onze samenleving is gebaseerd op overtuigen op basis van argumenten. Spiritueel leven is iets wat de laatste tijd steeds meer aandacht krijgt. Helaas zijn velen onder ons de verbinding met hun eigen intuïtie verloren of durven er niet op te vertrouwen. Zonde, want het is je beste raadgever. Meer over je intuïtie.

Steeds bewuster worden

Om je spiritueel leven een boost te geven, is het belangrijk dat jij steeds bewuster door het leven gaat. Alles is energie en van invloed op jouw energiesysteem, waar je chakra’s en aura onderdeel van uitmaken. Bewuster door het leven gaan, kan op allerlei vlakken. Bewuster zijn van wat je eet (intuïtief aanvoelen van voedsel), bewust energie ontladen in de natuur, bewust ontspullen omdat je de energie ervan niet om je heen wilt. Zomaar een paar voorbeelden. Bekijk ook de video bewustzijn wat is dat, wat kun je ermee en waarom zou je dit doen

Energetische oefeningen voor meer bewustwording

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Spirituele ontwaking

Bij spirituele ontwaking kom je tot het inzicht dat er meer is dan wat je fysiek op aarde ziet. Je vraagt je af waarom je hier op aarde bent.

Lees verder

Spiritueel lezen

Wil jij lezen over spiritualiteit? Lees dan het spirituele handboek Je zijn. Dit is een compleet boek waarin alle facetten aan bod komen.

Lees verder

Jezelf spiritueel ontwikkelen?