Intuïtie

Je weet of voelt dat het zo is, maar je kunt niet onder woorden brengen of rationeel onderbouwen waarom. En als je vanwege praktische bezwaren of logische argumenten toch niet naar dat weten of gevoel luistert, blijkt later dat je dit beter wel had kunnen doen. 

Intuïtie is je eigen wijsheid. Het is een combinatie van verschillende interne waarnemingen die samen zorgen voor innerlijk weten, bedoeld om je te kunnen ontwikkelen als ziel. Denk aan innerlijk horen, bijvoorbeeld communicatie met je gids. Of innerlijk zien, bijvoorbeeld (onbewust) de plaatjes in de aura van anderen aflezen, maar ook in die van jezelf.

Iedereen draagt een schat aan kennis bij zich, alleen kan lang niet iedereen erbij doordat er ruis op de lijn zit. Toegang tot je eigen wijsheid kun je ontwikkelen. 

“Wanneer je besluit om de fysiek onzichtbare wereld niet zichtbaar te maken via je innerlijke waarnemingen, wie houd je dan voor de gek?

Beperk je kennis en kunde niet. Als je blijft raden wat de juiste keuze is omdat je geen gebruikmaakt van je innerlijk weten, word je een zweverig type."

Spirituele ontwaking

Bij spirituele ontwaking kom je tot het inzicht dat er meer is dan wat je fysiek op aarde ziet. Je vraagt je af waarom je hier op aarde bent.

Lees verder