Shift van 3e naar 5e dimensie?

Er zijn talloze berichten waarin staat dat mensen shiften van 3D naar 5D. De 5e dimensie, waarin liefde en compassie centraal staat. Hierbij wordt gerefereerd aan de Golden age waarnaar we onderweg zijn. Volgens deze berichten moet je alles met liefde benaderen om je eigen trillingsfrequentie te verhogen en zodoende ook in de frequentie van de 5e dimensie terecht te komen. Klopt dat wel?

Hoe zit het nou precies met dimensies?

Alle dimensies en realiteiten zijn er altijd al. Dat verandert niet doordat de trillingsfrequentie op aarde wijzigt. Door de verschuiving van aarde-energie naar luchtenergie worden verschillende dimensies wel beter zichtbaar en merkbaar. Filters die mensen om zich heen hebben vallen weg. Hierdoor worden steeds meer mensen zich ervan bewust dat er meer is dan alleen het fysieke bestaan op aarde. 

En de Golden Age?

De golden age is één van de cycli uit de Hindu kalender van 24.000 jaar. Deze kalender onderkent 4 ages:

  1. Golden Age – Satya Yuga, 4800 jaar
  2. Silver Age – Treta Yuga, 3600 jaar
  3. Bronze Age – Dwapara Yuga, 2400 jaar
  4. Iron Age – Kali Yuga, 1200 jaar
24000 Years life cycles of earth
Bron: Yagananda.com.au

2022 is in de Bronze age, de Golden age start in 7.698. Dit betekent dat we nog veel dichterbij de ‘darkness’ van de Iron age dan bij ‘the light’ van de Golden age zitten. Volledige wereldvrede, onbaatzuchtigheid en respect voor iedereen is dan ook niet van deze tijd.  

Alles is liefde, is een vorm van vluchtgedrag wat je belemmert om de dingen aan te pakken. Oftewel, verlamd door verliefdheid. 

Transformatie van energie en wat betekent dat voor mij?

Door de transformatie van aarde-energie naar luchtenergie gaat alles veel sneller.  Heel veel levenslessen kunnen snel opgelost worden en je kunt snel dingen bereiken; manifesteren. Positief of negatief. Afhankelijk van hoe je het zelf (onbewust) stuurt. 

Lees meer over transformatie van energie

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder