Menu👇

Transitie van energie | Aquarius tijdperk

Op aarde zitten we in een transitie van aarde-energie naar luchtenergie, ook wel Aquarius tijdperk genoemd. Eind 2024 is de energie volledig getransformeerd naar luchtenergie. Lees wat dit betekent. 

Van aarde-energie naar luchtenergie?

Hoe kan de energie transformeren van aarde-energie naar luchtenergie als we volgens de astrologie van het Vissentijdperk (waterteken) naar Watermantijdperk (luchtteken) gaan? Het astrologisch tijdperk van 2.150 jaar is gebaseerd op het dierenriemteken waar de zon doorheen gaat tijdens de lente- equinox, dit markeert het begin van het astrologische jaar. 

Er zijn echter veel meer planeten en standen die de energie die naar de aarde komt beïnvloeden. Zo is de cyclus van 360 jaar verschoven van Saturnus – Maagd (aardeteken) naar Jupiter – Weegschaal (luchtteken). Ook de samenstanden van Jupiter en Saturnus zijn verschoven: deze vonden de afgelopen 200 jaar plaats in aardetekens, de komende 200 jaar is dit in luchttekens. Verder is de generatieplaneet Pluto aan het verschuiven van Steenbok (aardeteken) naar Waterman (luchtteken). 

Wat houdt luchtenergie in?

Alles wordt veel vluchtiger, sneller. Je krijgt in rap tempo voorgeschoteld wat je hebt laten liggen. Waar je er vroeger meerdere levens over deed om karmische- contracten op te lossen, kan dit nu in een paar jaar. Heel veel is snel op te lossen en je kunt heel snel dingen bereiken in je leven. Maar, je kunt ook heel snel grote tegenslagen krijgen. Niet om je te pijnigen, maar om het probleem in jezelf op te lossen, wat nodig is om mee te kunnen in de hogere energiefrequentie. 

Waar dimensies eerder gescheiden waren, wordt dat nu minder. Alle dimensies worden beter waarneembaar. In deze overgangsfase vallen de filters die ieder mens om zich heen heeft geleidelijk weg waardoor er meer zichtbaar wordt. Met andere woorden; je wordt gevoeliger voor energie buiten jezelf. En daarmee wordt het steeds belangrijker om dat te herkennen en voor jezelf te scheiden. 

Door de transitie van energie veranderen bestaande relaties en ga je met veel meer focus nieuwe relaties aan. Dit komt doordat er bewustzijnslagen zijn ontstaan. Hierdoor doorzie je beter het bewustzijnsniveau van de ander en wordt het gemakkelijker om gelijkgestemden te treffen. 

Hoe kom ik deze transitie van energie zo goed mogelijk door?

Door het wegvallen van filters word je steeds gevoeliger voor energie die niet van jou is, maar die je wel oppikt. Stap 1 is dan ook afschermen van je energieveld (incl. chakra’s en aura) en leren herkennen welke energie wel en niet van jou is. Dit komt uitgebreid aan bod in de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap, en het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Daarnaast wordt het uitzetten van essentiële intenties en je energetische campagne steeds belangrijker. Zoals beschreven gaat alles sneller dan voorheen. De hogere energiefrequentie werkt veel meer op gedachtekracht dan de lagere aardende energie. Het is dus belangrijk om dit bewust te sturen. Hoe je dit doet, komt uitgebreid aan bod in het boek Je wil

Verder verandert alles waar je ooit op vertrouwd hebt. Waar je eerder zekerheid buiten jezelf kon zoeken, zoals 40 jaar lang dezelfde baan, pensioen, verzekeringen, etc. moet je nu terug naar zekerheid in jezelf. Zodat je vol vertrouwen kunt leven. Dit doe je onder meer door je karma op te lossen en je levenslessen te leren. Het boek Je last bevat healingoefeningen waarmee je hiermee aan de slag kunt. Daarnaast kun je met healingen je energiesysteem optimaliseren, zodat je gemakkelijker meekunt in de hogere energie. 

Alles verandert en dat heeft invloed op jou. Op jouw wereldbeeld, jouw relaties, jouw werk. Veel mensen kijken nu heel anders tegen dit soort dingen aan dan een aantal jaar geleden. En hebben lastige keuzes moeten maken. Zij zitten in een onzichtbaar rouwproces. Zij hebben afscheid moeten nemen van iets of iemand, zonder dat datgene ophoudt te bestaan. Afscheid nemen van iets of iemand betekent meestal dat je een andere weg inslaat dan dat je van tevoren voor jezelf had bedacht of gewild. En hoewel veel van deze onzichtbare rouwprocessen voortkomen uit eigen standpunten en beslissingen, wil dat niet zeggen dat het minder heftig is. De meditatie-healing Zelfliefde ondersteunt je hierbij. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder