Menu👇

Vol met energie van anderen

Je kunt heel gezond eten en veel bewegen, maar toch energetisch ongezond leven. Veel mensen nemen energie van anderen over en verwerken dat. Zij zijn energetisch een afvalbak waar iedereen energie in dumpt, met alle gevolgen van dien. 

Gezond leven

Wanneer mensen het hebben over ‘werken aan hun gezondheid’ dan hebben ze het vaak over gezond eten en bewegen t.b.v. de gesteldheid van hun fysiek lichaam. Je energiesysteem bestaat echter uit meerdere lichamen, chakra’s, aura en energieveld. Samen vormt dat één geheel. Het gezond houden van je energiesysteem is bij veel mensen ondergeschikt omdat het onbekend is. Toch is dit van cruciaal belang voor je gezondheid en welbevinden. 

Energie ontladen

Ontladen van energie is essentieel om je te ontdoen van overbodige energie. Om de opgebouwde spanning van je af te gooien. Iedereen doet dit. Dit kan op een gezonde manier, bijvoorbeeld met lachen, wandelen of muziek maken. Maar ook op een ongezonde manier, door energie te dumpen bij de ander. 

Energiedump

Kinderen wordt al van jongs af aan aangeleerd dat het beter is om de energie achter negatieve emoties te onderdrukken. Niet schreeuwen, niet slaan, stop met huilen, doe eens niet zo druk. Daarmee wordt gedrag aangeleerd dat sociaal wenselijk is, maar waarmee de energie achter emoties aanwezig blijft. En deze energie moet er toch uit. Onbewust wordt het dumpen van energie bij anderen een methode om het kwijt te raken.

Energetische afvalbak?

Gedurende de hele dag zijn er mensen die onbewust energie bij je dumpen. Ze storten letterlijk hun verhaal over je heen. Zij zijn het kwijt, maar jij zit ermee. Door dit dumpen van energie raakt je systeem beschadigd of vervuild. Dit uit zich in lichamelijke klachten, zoals hoofd­pijn, geen of juist teveel energie, of dat er continu van alles misgaat in je leven. Daarom is het belangrijk om jouw ener­giesysteem af te schermen en doorlopend te ontladen zodat je alleen jouw energie van levenslessen uitwerkt en niet die van een ander.

Energieveld afschermen

Door je energieveld af te schermen voorkom je dat je een afvalbak bent waar iedereen in kan lozen. Je beschermt jezelf zodat er geen nieuwe gedachten, projecties en energie van anderen in je systeem terechtkomt. Doe de oefening Energieveld (incl. aura en chakra’s) afschermen.  

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder