Spanning in je lijf, waar komt het vandaan en hoe kom je ervan af?

Wat is spanning en waardoor ontstaat spanning? 

Spanning is energie die je in je energiesysteem (lichamen, chakra’s, aura en energieveld) vasthoudt. Ontladen van energie is essentieel om je te ontdoen van overbodige energie. Wanneer je meer (toxische) energie in je systeem krijgt, dan dat je kunt ontladen of verwerken, bouw je spanning op. Dit kan talloze klachten veroorzaken. Van hoofdpijn tot tintelingen bij kortdurende spanningsmomenten, tot burn-out en andere stress gerelateerde ziekten bij langdurige spanning. 

Energie van invloed op jou

Je krijgt op talloze manieren energie in je energiesysteem. Alles wat jij meemaakt, alles wat jij binnenkrijgt en alles waar jij je mee omringt is energie en van invloed op jouw energiesysteem. Denk aan energie uit relaties en ontmoetingen, energie uit gebeurtenissen en trauma’s (van dit en andere levens), energie die jij consumeert via voeding en energie waar jij in leeft. Hoe dit precies werkt, staat uitgebreid beschreven in het boek Je zijn

Hoe laat je spanning los?

Spanning loslaten doe je op twee manieren: 

 1. Zorgen dat er minder (toxische) energie in je systeem komt 
  Dit doe je onder meer door je energieveld af te schermen.
   
 2. Zorgen dat je meer energie ontlaadt 
  Ontladen van energie kun je op verschillende manieren doen. Van wandelen in de natuur tot muziek maken.

Wanneer je echter veel energie in je systeem hebt en deze vorm van ontlading onvoldoende is, dan kun je ook in één keer flink veel overtollige energie ontladen via oefeningen en een healing.

Online sessie ‘Spanning loslaten’

Tijdens deze online sessie gaan we dieper in op spanning en vooral het loslaten ervan. Ook doen we een healing die we speciaal ontwikkeld hebben om in één keer veel energie te ontladen. Waardoor jij flink wat spanning loslaat. Deze sessie is on demand, dit betekent dat jij dit op elk moment kunt volgen. Wanneer jij er het meest aan toe bent. Lees meer over de sessie, incl. meditatie-healing Spanning loslaten.

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder