Menu👇

Schuld, schaamte en angst oplossen

Wanneer je ergens niet tevreden mee bent, dan doe je er niets mee. Je hele lichaam bevat energiepunten. Op het moment dat je daar zelf een blokkade op zet, bijvoorbeeld vanwege schuld, schaamte of angst, dan heeft dit een impact op jouw hele leven. 

Blokkades in je leven door schuld, schaamte en angst

Veel problemen die mensen ervaren, komen voort uit magische blokkades door schuld, schaamte en angst. Denk aan depressieve gevoelens, niet kunnen doorbreken van patronen of loskomen uit relaties. Dit komt niet doordat deze mensen geen kracht hebben, maar doordat ze zijn lamgeslagen en in zichzelf de kracht niet meer herkennen om los te komen van het probleem. Wanneer dit niet lukt, betekent dit dat de wilskracht is neergeslagen. 

Dit gebeurt meestal door externe factoren, bijvoorbeeld:

 • als je in een gezin opgroeit waarin je oudere broers je pesten
 • als je zelfbeeld is aangetast doordat je niet aan het gecreëerde ideaalbeeld voldoet
 • wanneer je een religieuze achtergrond hebt waarbij ze zelfkastijding prediken

Door de combinatie van fysieke en geestelijke pijn, ontstaan magische programmeringen die je blokkeren op gebieden in je leven. Op welke gebieden, is afhankelijk van het chakra waar het in geprogrammeerd is en die geblokkeerd geraakt is, bijvoorbeeld het:

 • 1ste chakra, centrum van veiligheid, waardoor jij je onveilig voelt
 • 4e chakra, hartcentrum, waardoor je niet tot het inzicht komt om de juiste keuzes te maken voor je leven

Blokkades en trauma's in chakra's en aura oplossen

Via een healing is het mogelijk om de projecties te verwijderen die de oorzaak zijn van de magische blokkades en trauma’s. Door je chakra’s en aura op schuld, schaamte en angst te helen, ontstaat er ruimte om fysieke verandering te kunnen doorvoeren in je leven. 

Vrijwel iedereen heeft in meer of mindere mate magische blokkades en trauma’s door schuld, schaamte en angst. Aangezien dit een belangrijke belemmering vormt om in je kracht te komen staan, is deze healing opgenomen in het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf. Dit programma is erop gericht om je in 5 weken bij je eigen kern te brengen waardoor je meer rust en ontspanning in jezelf ervaart, en je leven meer sturing geeft. 

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder