Schuld, schaamte en angst oplossen

Wanneer je ergens niet tevreden mee bent, dan doe je er niets mee. Je hele lichaam bevat energiepunten. Op het moment dat je daar zelf een blokkade op zet, bijvoorbeeld vanwege schuld, schaamte of angst, dan heeft dit een impact op jouw hele leven. 

Blokkades in je leven door schuld, schaamte en angst

Veel problemen die mensen ervaren, komen voort uit magische blokkades door schuld, schaamte en angst. Denk aan depressieve gevoelens, niet kunnen doorbreken van patronen of loskomen uit relaties. Dit komt niet doordat deze mensen geen kracht hebben, maar doordat ze zijn lamgeslagen en in zichzelf de kracht niet meer herkennen om los te komen van het probleem. Wanneer dit niet lukt, betekent dit dat de wilskracht is neergeslagen. 

Dit gebeurt meestal door externe factoren, bijvoorbeeld:

  • als je in een gezin opgroeit waarin je oudere broers je pesten
  • als je zelfbeeld is aangetast doordat je niet aan het gecreëerde ideaalbeeld voldoet
  • wanneer je een religieuze achtergrond hebt waarbij ze zelfkastijding prediken

Door de combinatie van fysieke en geestelijke pijn, ontstaan magische programmeringen die je blokkeren op gebieden in je leven. Op welke gebieden, is afhankelijk van het chakra waar het in geprogrammeerd is en die geblokkeerd geraakt is, bijvoorbeeld het:

  • 1ste chakra, centrum van veiligheid, waardoor jij je onveilig voelt
  • 4e chakra, hartcentrum, waardoor je niet tot het inzicht komt om de juiste keuzes te maken voor je leven

Blokkades en trauma's in chakra's en aura oplossen

Via een healing is het mogelijk om de projecties te verwijderen die de oorzaak zijn van de magische blokkades en trauma’s. Door je chakra’s en aura op schuld, schaamte en angst te helen, ontstaat er ruimte om fysieke verandering te kunnen doorvoeren in je leven. 

Vrijwel iedereen heeft in meer of mindere mate magische blokkades en trauma’s door schuld, schaamte en angst. Aangezien dit een belangrijke belemmering vormt om in je kracht te komen staan, is deze healing opgenomen in het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf. Dit programma is erop gericht om je in 5 weken bij je eigen kern te brengen waardoor je meer rust en ontspanning in jezelf ervaart, en je leven meer sturing geeft. 

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder