Menu👇

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven, er wordt veel over gesproken. Maar, wat is het nu precies en is het wel verstandig om dat te doen? 

Wat betekent vol overgave leven?

Vol overgave leven, betekent eigenlijk erop vertrouwen. Alleen, waar vertrouw je op en op welk niveau? Vertrouw je erop dat alles wat op je pad komt, voorbestemd is en laat je daarmee alles toe in je leven? Of geef je heel bewust energetisch en fysiek sturing aan je leven en vertrouw je erop dat je zodoende op je pad krijgt wat het meest passend is? In beide gevallen leef je in overgave, alleen de uitwerking en de impact op je leven verschilt behoorlijk van elkaar.   

Ben je wel in staat om te ontvangen?

Er wordt wel gesproken over vol overgave leven, maar vaak hoor je niets over of je überhaupt wel in staat bent om te ontvangen. Soms geven mensen wel aan dat ze bang zijn om de controle te verliezen. Dit heeft echter vooral betrekking op ‘leven vol overgave zonder sturing te geven’. Wanneer je zelf bewust energetisch en fysiek je leven stuurt, is dat de krachtigste vorm van controle die je kunt uitoefenen op je leven.

Het is veel belangrijker om te kijken of je wel een zuivere verbinding hebt met de bron. Alles komt voort uit de bron. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Vrijwel iedereen heeft innerlijke blokkades die dit belemmeren. Denk aan minderwaardigheid, zelfhaat en hebzucht. 

Met de healing Breng geluk in je leven optimaliseren we jouw verbinding met de bron en nemen we de blokkades daarop weg.

Deze healing is de 5de healing van het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf. Dit programma is erop gericht om je in 5 weken bij je eigen kern te brengen waardoor je meer rust en ontspanning in jezelf ervaart, en je leven meer sturing geeft. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder