Menu👇

Je hoofdgids en er contact mee maken

Gidsen zijn wezens met één doel: helpen. Iedereen heeft meerdere gidsen, waarvan één de hoofdgids is. 

Wat zijn gidsen?

Gidsen hebben de mogelijkheid om met je te communiceren, dit doen ze op allerlei manieren. Via hints, inzichten, inspiratie en creatieve ideeën. Gidsen kunnen je helpen met het schoonhouden van je energetisch systeem, het helder maken van je doelen, creëren van kansen, ontwikkelen van je talenten, etc.

Wat is je hoofdgids?

Er zijn gidsen op verschillende niveaus:

 • Het eerste niveau van gidsen zijn overleden familieleden en dierbaren, bijvoorbeeld ouders, ongeboren kinderen en partners.
 • Daarnaast zijn er ook wezens met een hogere intelligentie die je helpen. Deze staan verder van je af en hebben een helikopterview. Hierdoor overzien ze het geheel en weten ze wat optimaal voor je is.
 • Eén van deze intelligenties is je hoofdgids. Om de boodschap zo zuiver mogelijk te houden, is het raadzaam om alle communicatie met gidsen via je hoofdgids te laten verlopen, ook de communicatie met het eerste niveau gidsen.

Contact met je gidsen

Op het moment dat je te veel vanuit je gedachten leeft (in je hoofd zit), wordt het lastiger voor je gidsen om je te bereiken. Het maakt ook een wezenlijk verschil of je bewust ‘opdrachten’ geeft aan je gidsen of slechts onbewust met ze in contact staat. Als je slechts vanuit je onderbewustzijn taken communiceert, haal je niet het maximale uit je leven. Zet bewust je koers uit via intenties. Hoe je dit doet, staat beschreven in het boek Je wil

Je gidsen doen vervolgens het voorbereidende werk waardoor jij het alleen nog in hoeft te koppen op het moment dat de bal daar is. Let op: je gids geeft jou nooit opdrachten, alleen inzichten.

Gegroeid als persoon: update van gidsen

Wanneer jij door persoonlijke en spirituele ontwikkeling gegroeid bent als persoon, kun je jouw gidsen ontgroeid zijn. Zij kunnen je dan niet langer helpen bij het pad dat je ingeslagen bent. Via healing is het mogelijk je gidsen te updaten zodat jullie weer naadloos op elkaar aansluiten. 

Deze healing is als 4de healing opgenomen in het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf. Dit programma is erop gericht om je in 5 weken bij je eigen kern te brengen waardoor je meer rust en ontspanning in jezelf ervaart, en je leven meer sturing geeft. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt

 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken

 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

€ 22,50 incl. btw en verzending in NL. 

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie.