Menu👇

Verbinding met je hogere zelf en samenwerking tussen je lichamen

Om je eigen energie en kracht goed te kunnen gebruiken, is een optimale verbinding met je hogere zelf nodig én een goede samenwerking tussen je verschillende lichamen. 

Je hogere zelf, wat is dat?

Je hoger bewustzijn of hogere zelf, is je ware zelf. Je 12de chakra is de poort naar je hoger bewustzijn; de connectie met je hogere zelf. 

Verbinding met hogere zelf

Het is veel effectiever om je kennis vanuit hogere realiteiten te halen in plaats van zelf uit te denken. Die kennis is bereikbaar via je hogere zelf. Iedereen draagt een schat aan kennis bij zich, alleen kan lang niet iedereen erbij doordat er ruis op de lijn zit. Vaak staat je hoger bewustzijn ‘los’ van je bewustzijn op aarde. 

Energie- en informatiestromen

Je hoofdchakra’s zijn je besturingssysteem. Via de energiestromen tussen je hoofdchakra’s wissel je informatie uit en geef je vorm aan je levenspad en het verloop ervan. Je lichamen zijn de uitvoerende kanalen hiervoor. Denk aan je fysiek lichaam, energielichaam, mentaal lichaam, spiritueel lichaam en causaal lichaam. 

Je verschillende lichamen zitten in een andere dimensie, zoals fysiek dimensie en astrale dimensie. Deze dimensies hebben een verschillende dimensie van tijd. Al je lichamen moeten synchroon lopen (dimensie, positie en moment). Waardoor verbindingen en koppelingen werken. Zodat wanneer het ene lichaam een signaal geeft, het ook tijdig bij het andere lichaam aankomt. Over het algemeen loopt het niet synchroon bij mensen.

Verbindingen en samenwerking optimaliseren

Je verschillende lichamen zitten in een andere dimensie, zoals fysiek dimensie en astrale dimensie. Deze dimensies hebben een verschillende dimensie van tijd. Al je lichamen moeten synchroon lopen (dimensie, positie en moment). Waardoor verbindingen en koppelingen werken. Zodat wanneer het ene lichaam een signaal geeft, het ook tijdig bij het andere lichaam aankomt. Over het algemeen loopt het niet synchroon bij mensen.

Via de healing Verbinding met je hogere zelf worden de energie- en informatiestromen uitgelijnd en geoptimaliseerd. Zodat jouw lichamen gaan samenwerken om je levensdoelen te behalen. 

Deze healing is onderdeel van het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf. Het healingprogramma is erop gericht om je in 5 weken bij je eigen kern te brengen waardoor je meer rust en ontspanning in jezelf ervaart, en je leven meer sturing geeft. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt

  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken

  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

€ 22,50 incl. btw en verzending in NL. 

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie.