Geboortetrauma loslaten: energetische hergeboorte

Tijdens je geboorte download je in je fysiek lichaam. Vanuit je 12de chakra stroomt de energie naar je 11de, 10de tot aan je 1ste chakra van waaruit het via gronding verbinding maakt met het bewustzijn van de aarde. 

Wat is een geboortetrauma?

Tijdens het downloaden in je fysiek lichaam ontstaan er vaak meerdere trauma’s bij de baby. Van angst om geboren te worden tot een geboorte die pijnlijk is voor de baby. Altijd ontstaat er een trauma op vrouwelijke kracht doordat de navelstreng waarmee jij als baby verbonden bent met de placenta, direct wordt doorgeknipt. Energetisch gezien is het een brute ingreep omdat je direct wordt afgesneden van de energie van je moeder.  

Meegeboorte van niet-eigen energie

Naast dat jijzelf downloadt in je lichaam, komen er ook niet-eigen energieën mee die zich, via jou, willen manifesteren op aarde. Deze niet-eigen energieën hebben een eigen bewustzijn, eigen karma en een eigen wil. Dit is een veelvoorkomend fenomeen; iedereen heeft er ‘last’ van. 

Invloed op wie jij bent

De geboortetrauma’s en niet-eigen energieën draag jij vanaf dag 1 met je mee. Hierdoor kan het voelen als iets dat bij je hoort; het is van grote invloed op wie jij bent en hoe jij in het leven staat. Terwijl het je ervan weerhoudt om volledig jezelf te zijn en in je eigen kracht te komen staan. 

Kom in je eigen kracht

Stap 1 om in je eigen kracht te komen, is het scheiden van eigen en niet-eigen energie. Door je vrij te maken van niet-eigen energieën verdwijnen ook de levenspaden die bij deze energieën horen. En ontstaat er ruimte voor je eigen levenspaden die geblokkeerd waren door deze niet-eigen energieën. 

Door via healing de periode van conceptie tot en met je geboorte energetisch opnieuw te laten plaatsvinden, scheiden we de energieën die jij bij je draagt en helen we de geboortetrauma’s. Het is een complexe en diepgaande healing die absoluut vanuit veiligheid moet gebeuren. Wij zijn de enigen die deze healing kunnen verrichten.

Deze healing is de eerste healing van het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf. Dit programma is erop gericht om je in 5 weken bij je eigen kern te brengen waardoor je meer rust en ontspanning in jezelf ervaart, en je leven meer sturing geeft. 

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder