Menu👇

Geboortetrauma loslaten: energetische hergeboorte

Tijdens je geboorte download je in je fysiek lichaam. Vanuit je 12de chakra stroomt de energie naar je 11de, 10de tot aan je 1ste chakra van waaruit het via gronding verbinding maakt met het bewustzijn van de aarde. 

Wat is een geboortetrauma?

Tijdens het downloaden in je fysiek lichaam ontstaan er vaak meerdere trauma’s bij de baby. Van angst om geboren te worden tot een geboorte die pijnlijk is voor de baby. Altijd ontstaat er een trauma op vrouwelijke kracht doordat de navelstreng waarmee jij als baby verbonden bent met de placenta, direct wordt doorgeknipt. Energetisch gezien is het een brute ingreep omdat je direct wordt afgesneden van de energie van je moeder.  

Meegeboorte van niet-eigen energie

Naast dat jijzelf downloadt in je lichaam, komen er ook niet-eigen energieën mee die zich, via jou, willen manifesteren op aarde. Deze niet-eigen energieën hebben een eigen bewustzijn, eigen karma en een eigen wil. Dit is een veelvoorkomend fenomeen; iedereen heeft er ‘last’ van. 

Invloed op wie jij bent

De geboortetrauma’s en niet-eigen energieën draag jij vanaf dag 1 met je mee. Hierdoor kan het voelen als iets dat bij je hoort; het is van grote invloed op wie jij bent en hoe jij in het leven staat. Terwijl het je ervan weerhoudt om volledig jezelf te zijn en in je eigen kracht te komen staan. 

Kom in je eigen kracht

Stap 1 om in je eigen kracht te komen, is het scheiden van eigen en niet-eigen energie. Door je vrij te maken van niet-eigen energieën verdwijnen ook de levenspaden die bij deze energieën horen. En ontstaat er ruimte voor je eigen levenspaden die geblokkeerd waren door deze niet-eigen energieën. 

Door via healing de periode van conceptie tot en met je geboorte energetisch te shiften, scheiden we de energieën die jij bij je draagt en helen we de geboortetrauma’s. Er vindt een shift plaats naar jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf.

Het is een complexe en diepgaande healing die absoluut vanuit veiligheid moet gebeuren. Deze healing is de eerste healing van het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf. Dit programma is erop gericht om je in 5 weken bij je eigen kern te brengen waardoor je meer rust en ontspanning in jezelf ervaart, en je leven meer sturing geeft. 

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder